Antrenorul de MMA al Italiei, colaborare cu Kempo-ul românesc

Bernardo Serrini

Bernardo Serrini Amatto Zaharia
Amatto Zaharia şi Bernardo Serrini

Bernardo Serrini, vicepreşedintele Federaţiei Italiene de Grappling şi MMA, dar şi antrenorul coordonator al naţionalei italiene, s-a aflat în aceste zile la Bucureşti pentru a fi alături de Federaţia Română de Kempo.

Organizaţia federală condusă de maestrul emerit al sportului românesc Amatto Zaharia a organizat la Centrul Sportiv Apollo din Capitală ultimele două competiţii prevăzute pentru acest an în calendarul naţional oficial: Campionatul Naţional de Grappling şi Cupa României de Kempo MMA. Cu acest prilej, Bernardo Serrini, care este si directorul Comisiei Naţionale Italiene de Grappling, a sustinut şi un stagiu de pregătire pe parcursul a două zile pentru două dintre disciplinele federatiei, Kempo MMA şi Grappling. De asemenea, Serrini a susţinut şi un seminar pentru arbitri, activând el însuşi ca arbitru de centru pe parcursul campionatului de Grappling. „Am stabilit o serie de proiecte bilaterale importante, pe care le vom derula în parteneriat cu FIGMA (Federaţia Italiană de Grappling şi MMA), în aşa fel încât să putem dezvolta la cel mai înalt nivel pregătirea tehnico-tactică a sportivilor în ceea ce priveşte componentele luptei la sol”, a declarat profesorul Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo. 

 

Loading...

Citește și

  • Campionatul Naţional de MMA

    Federaţia Română de Kempo, condusă de Amatto Zaharia, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Comitetul Olimpic Sportiv Român, a organizat Campionatul Naţional de MMA (arte marţiale mixte), ediţia 2015, arată revista Stop to Shop.

  • amatto zaharia

    Preşedintele Federaţiei Române de Kempo, maestrul Amatto Zaharia, a reacţionat la discuţiile privind finanţarea şi situaţia juridico-sportivă a probei de concurs MMA în cadrul Federaţiei Române de Kempo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1