Anglia îşi avertizează ”exilaţii”: jucaţi acasă sau nu mai vedeţi naţionala!

Ultima actualizare:

Trei jucători exponențiali ai ”trandafirilor” sunt legitimați acum la cluburi străine: Jonny Wilkinson, James Haskell și Tom Palmer. Danny Cipriani este în Australia, însă el nu a mai fost inclus, în ultimul timp, în grupul jucătorilor de elită. Cei trei mai sus menționați au primit o scrisoare din partea lui John Steele, directorul executiv al RFU.

”În acest moment, avem un număr de jucători de elită ce joacă la diferite cluburi din afara Angliei, în special în Franța. Poate voi doriți să vă urmați astfel cariera. În acest caz, trebuie să știți că, din punctul nostru de vedere, rugby-ul englez va fi mai bine servit dacă toți rugbyștii din elită joacă în Anglia, la cluburile de aici. Țin să vă confirm că noi avem ferma intenție, după Cupa Mondială din 2011 și în ciclul până la ediția din 2015, să alcătuim naționala din jucători care sunt legitimați aici. Rugbyștii englezi pot pleca să joace afară, însă ei trebuie să știe că avem intenția fermă de a nu îi mai selecționa pe aceștia decât în circumstanțe excepționale”.

RFU încearcă încă de pe acum să se asigure că va conta pe toți jucătorii de valoare în pregătirea Cupei Mondiale din 2015, care va fi găzduită de Anglia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net