Andrei Pavel, însoţit de iubită la Cluj

19-sport-1.jpg

Tamira Paszek a descoperit Clujul
Foto: Faceboock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andrei Pavel s-a stabilit de aproape 3 luni la Cluj Napoca, acolo unde a fost însoţit, pentru câteva zile, şi de iubita lui, austriaca Tamira Paszek.

Motivul pentru care Andrei Pavel a ales să se mute temporar în oraşul ardelean este unul îmbucurător pentru tenisul românesc: „Cneazul” este, oficial, antrenorul lui Patrick Ciorcilă (18 ani), unul dintre cei mai promiţători tenismeni din România. Pentru Pavel, care e în continuare şi căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciorcilă e al patrulea jucător pe care îl antrenează, după sârboaica Jelena Jankovic, austriaca Tamira Paszek şi germanul Benjamin Becker.

De când au devenit un cuplu, Pavel (40 de ani) nu o mai antrenează pe austriaca Tamira Paszek (23 de ani), cea care i-a devenit între timp iubită, aşa cum a recunoscut în vară, în exclusivitate pentru Click!, românul. Chiar dacă Tamira s-a pregătit mai mult în Austria în inter-sezon, ea fiind nevoită să-şi revină după o accidentare, şi-a luat câteva zile libere pentru a sta alături de iubitul ei la Cluj. Unde, ca să se simtă ca acasă, a mers chiar la un restaurant care să-i ducă aminte de ţara natală: Bistro Viena. 

„În timpul unei plimbări foarte plăcute prin Cluj, m-am oprit într-un loc care-mi aduce aminte mult de casă”, a scris austriaca pe Facebook.

 

19-sport-2.jpg

Tamira Paszek a descoperit Clujul

19-sport-3.jpg

Andrei Pavel

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5