Andrei Pavel: "Încă nu ştiu cu cine voi juca la dublu"

Ultima actualizare:

    Andrei Pavel va juca pentru prima dată împotriva  fostului lider mondial
Andrei Pavel va juca pentru prima dată împotriva fostului lider mondial

La încheierea primei zile a meciurilor de Cupa Davis, antrenorul nejucător al formaţiei noastre, Andrei Pavel, a spus că rezultatul de egalitate este unul aşteptat, dar că românii continuă să fie favoriţi la calificarea în barajul de promovare în Grupa Mondială.

„După o primă zi de jocuri, mi se pare că totul este foarte echilibrat şi dacă ne uităm pe clasament, poziţiile pe care le ocupă jucătorii celor două echipe ne confirmă acest lucru. Era de aşteptat ca scorul să fie egal după prima zi. În primul meci, Victor Hănescu şi-a păstrat calmul, chiar dacă nu a avut o evoluţie foarte bună, a reuşit să se stăpânească şi să joace cât mai simplu. În al doilea meci, Adrian Ungur a jucat extraordinar şi sunt mândru de el că a reuşit să-şi învingă emoţiile, fiind la primul său meci în Cupa Davis", a spus Andrei Pavel.

Acesta a menţionat că meciul de dublu, de mâine, este unul foarte important. „Încă suntem favoriţi. Încă nu m-am decis asupra echipei de dublu, acest lucru îl vom comunica abia cu o oră înainte de meci, după ce ne vom decide în această seară. Copil şi Tecău sunt în mare formă, s-au antrenat împreună de la începutul săptămânii, însă am putea conta şi pe experienţa lui Hănescu. Victor şi Tecău au jucat şi o finală la Stuttgart şi se descurcă foarte bine împreună. Ne vom întâlni în această seară şi vom discuta, îl voi întreba şi pe Victor cum se simte şi vom lua o decizie împreună. Este normal ca Victor să fie obosit, pentru că este o perioadă cu multe turnee, iar pe lângă asta un meci de Cupa Davis îţi mânâncă energia cu totul altfel", a precizat Pavel.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net