Andrei Pavel: "Am pus pariu cu băieţii că nu plâng la retragere"

Ultima actualizare:

    Andrei Pavel va avea ultimul "bal" la BCR Open
Andrei Pavel va avea ultimul "bal" la BCR Open

Jucătorul de tenis român Andrei Pavel va spune "adio" tenisului la turneul BCR Open Romania. El va juca atât la simplu cât şi la dublu, iar partida de retragere va fi în compania lui Goran Ivanisevici.

Întors ieri de la Cupa Davis din Suedia, Andrei Pavle a pus pariu cu bâieţii din echipă că nu va plânge la partida de adio. "Meciul cu Ivanisevici a fost surpriza organizatorilor. Prima oara trebuia sa fie Rafter, dar nu a ajuns din pacate. Baietii din Cupa Davis au zis ca o sa plang la retragere, dar am facut pariu cu ei ca nu o sa fie asa. Regret ca nu am castigat turneul de la Bucuresti, a fost una din marile mele dorinte. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 15 ani de cand am debutat aici. Mi-am dat seama ca am avut o cariera frumoasa, sa fi jucator de tenis, sa calatoresti", a spus Andrei, care acum vrea să stea cât mai mult aproape de familie.

Cât priveşte prestaţia lui Victor Hănescu la turneul bucureştean, "Cneazul" crede că dacă va trece de primul tur, Victor are şanse să câştigetrofeul. "Este foarte dificl sa te motivezi dupa cei ai venit de la un meci de Cupa Davis si mai ales sa te reacomodezi cu zgura dupa ce ai jucat in sala. Victor este insa in forma buna si fizic si pishic si daca trece de primul tur are sanse sa castige turneul", a mai spus Andrei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net