Andreea Răducan, scriitoare de succes în SUA

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Andreea Răducan tinde să devină şi în scris la fel de celebră pe cât a fost în gimnastică. Ea şi-a lansat în Las Vegas şi San Francisco cartea autobiografică.

După ce în România volumul „Reversul medaliei" şi-a epuizat deja ediţia a doua, fiind una dintre cele mai de succes cărţi cu temă sportivă, Andreea Răducan a trecut la nivelul superior: şi-a lansat cartea şi peste Ocean, în USA. Acolo are foarte mulţi fani care îi scriu şi acum, la 13 ani de la nefericitul moment Sydney.

După ce a dat autografe micuţelor gimnaste, Andreea Răducan s-a fotografiat cu ele

simeon stalpnicul png

Atunci, la Jocurile Olimpice din 2000, după ce Andreea câştigase de o manieră incontestabilă titlul la individual compus, a ieşit pozitiv la testul antidoping din cauza unei pastile de Nurofen administrate de medicul Ioachim Oană pentru răceală. Titlul i-a fost retras şi, deşi după câţiva ani substanţa respectivă a fost ştearsă de pe lista celor interzise, ea nu a mai primit medalia înapoi niciodată.

simeon stalpnicul png

De atunci, Răducan a rămas una dintre cele mai iubite gimnaste din istorie, iar lansarea cărţii s-a bucurat de toată atenţia cuvenită. Versiunea în engleză are numele de „The other side of the medal" şi printre primele persoane care au citit-o s-au numărat tinerele gimnaste din San Francisco.

Românca a dat autografe şi pe bârna din sală

simeon stalpnicul png

Acestea au făcut coadă în sala de antrenament pentru a primi un autograf de la Andreea, aceasta punându-şi semnătura inclusiv pe bârna din sală. Tot în San Francisco, fosta noastră gimnastă a fost invitată să ţină o lecţie deschisă la o şcoală engleză-franceză din Silicon Valley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net