Andreea Răducan revine în sală

Citeste tot despre: 

Andreea Răducan revine în sală! Campioana olimpică alături de echipa României la Sydney 2000, acolo unde a fost deposedată incorect de medalia de aur de la individual compus, va participa la un concurs demonstrativ în Mexic!

Andreea recunoaşte că nu se aştepta la această invitaţie: „Chiar nu mă aşteptam, mai ales că eu am fost pentru ultima oară la o demonstraţie la scurt timp după ce m-am retras din activitate, în 2003, în Malayesia", a declarat Andreea Răducan în exclusivitate pentru Click!

Ea a mărturisit că încă mai primeşte o groază de mesaje sau chiar scrisori de la fanii săi mexicani. Mai mult, una dintre paginile deschise de fani pe Facebook pentru ea o are ca administrator pe o fată din Mexic! S-a convins de iubirea de care se bucură printre mexicani, chiar şi la mai bine de 10 ani de la retragere şi la începutul acestui an, când a făcut turneul de promovare al cărţii autodiografice în SUA. „Eram la La Vegas şi am primit extrem de multe mesaje de la americani de origine mexicană, care mă chemau să o lansez şi la ei", a mai povestit Andreea.

La demonstraţia care va avea loc sâmbăta viitoare, la Ciudad de Mexico, Andreea va evolua în chiar momentul de deschidere al reuniunii, la sol. „Mi-au trimis muzica pe care urmează să evoluez şi eu voi concepe o coregrafie. Trebuie să mă pregătesc bine, pentru că nu vreau să dezamăgesc. După ce voi evolua la sol, voi fi unul dintre prezentatorii întregii gale", a mai dezvăluit Răducan.

Răducan nu va fi singura româncă. Alături de ea va fi prezentă şi Sandra Izbaşa.

Aleargă la crosul «Click! Sănătate»

Andreea va participa mâine la cea de-a cincea ediţie a crosului „Click! Sănătate". Înscrierile se fac la intrarea în Parcul Herăstrău, de la ora 08.00, pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei sau din ziarele Adevărul şi Click! Startul se va da la ora 10.00, iar traseul are 3.9 kilometri.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1