Andreea Răducan, nuntă cu 260 de invitaţi

Ultima actualizare:

    Andreea Răducan este  preşedintele Fundaţiei  Olimpice RomâneFoto: Click!
Andreea Răducan este preşedintele Fundaţiei Olimpice RomâneFoto: Click!

Gimnastica românească va fi, săptămâna viitoare, în sărbătoare. Andreea Răducan, campioană olimpică şi mondială la gimnastică, îşi va uni destinele cu cel care îi este alături de mai bine de trei ani, Daniel Tandreu. Evident, vor fi prezente multe dintre fostele mari campioane ale acestui sport.

Fericitul eveniment va avea două etape. Prima se va desfăşura miercuri, la Primăria Sectorului 1, pentru ca sâmbătă cei doi să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. „Am un sentiment aşa de plăcut şi de frumos, de emoţie amestecată cu nerăbdare, cam cum era înaintea concursului. Când te antrenai, te antrenai şi nu mai venea concursul odată. Aşa şi acum, plănuim, vorbim, şi aşteptăm să se întâmple evenimentul”, a declarat Andreea pentru Click!. 

Dacă la cununia civilă, care e programată în Bucureşti, la mijlocul săptămânii, vor participa doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi, petrecerea mare va avea loc sâmbătă, după cununia religioasă. Aceasta va avea loc la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, iar fosta mare campioană ne-a explicat de ce a preferat acest lăcaş de cult: „Acolo este preotul care ne cunoaşte, la care ne-am mai şi mărturisit, care a venit şi acasă şi a făcut sfeştanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine. O să avem şi cor”, ne-a explicat Andreea.

Petrecerea va avea loc la „Stejarii” şi la ea vor participa mulţi oameni, lucru firesc dat fiind numele mirilor. „Vom avea în jur de 260 de invitaţi. Mă bucur că au putut să vină, era destul de dificil să reuşeşti să îi prinzi pe toţi liberi în aceeaşi zi, pentru că mulţi vin din afara Bucureştiului sau a ţării. Dar suntem foarte bucuroşi că vor reuşi să ajungă şi să fie alături de noi în această seară specială”, a mai spus fosta gimnastă, care şi-a comandat rochia de mireasă de pe Internet, de la o casă de modă din Barcelona, care are reprezentanţă şi în România. „Am găsit ceva potrivit pentru mine. Nu-mi place să epatez, am găsit ceva simpluţ, cu câteva detalii care să scoată în evidenţă că e o rochie de mireasă. Am vrut să mă simt bine în ea, să pot dansa, să mă pot mişca”, a explicat Andreea.

Meniul va fi unul tradiţional, dar şi cu mici feluri surpriză - „este un meniu potrivit pentru fiecare gust, nu va fi nimeni nemulţumit”, ne asigură viitoarea mireasă. Voia bună va fi asigurată de formaţia lui Florin Ristei, de Ansamblul „Maramureşul”, dar şi de un DJ. „Vrem să fie o seară de vis pentru noi, dar şi pentru invitaţii noştri, care sperăm să se distreze până dimineaţă”, a încheiat Andreea.

S-au logodit în vară

Andreea şi viitorul ei soţ, Daniel Tandreu, s-au cunsocut în urmă cu trei ani şi jumătate, prin intermediul unor prieteni comuni. Daniel nu a făcut sport de performanţă, a plecat din România alături de părinţii săi, medici, când era doar un bebeluş, dar tot în ţară şi-a găsit marea iubire. La începutul verii, cei doi s-au logodit, Daniel cerând-o de soţie pe Andreea la Crucea Caraiman.

Cine este Andreea Răducan


    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Andreea Răducan (33 de ani) este una dintre cele mai valoroase gimnaste din istoria României. Campioană olimpică în 2000, de cinci ori campioană mondială şi multiplă medaliată europeană, Andreea a rămas în istorie prin nedreptatea păţită la Sydney, atunci când titlul olimpic la individual compus i-a fost retras din cauza unei pastile cu nurofen. Între timp, medicamentul a fost scos de pe lista „interziselor”, dar medalia nu i-a fost returnată.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net