Anca Bucur, Miss Fitness Univers, a alăptat în timp ce și-a arătat mușchii

Ultima actualizare:

    Anca Bucur cu Rareș, băiețelul ei, și cupa câștigată la Miami
Anca Bucur cu Rareș, băiețelul ei, și cupa câștigată la Miami

Este mămică cu normă întreagă, dar şi sportivă de performanţă. Anca Bucur, Miss Fitness Univers, împlinește sâmbătă, 20 iulie, 32 de ani. Ea a câștigat pentru a șasea oară titlul suprem, deși născuse de doar 9 luni.

Pe multe femei sarcina le transformă. Trupurile odată sculptate ajung să capete proporții. Însă nu și pe Anca Bucur. Cât timp a fost gravidă, româncă noastră s-a îngrășat 10,5 kilograme, pe care le-a dat jos numaidecât.

Astfel că la 9 luni de la nașterea naturală a urcat pe scenă alături de alte frumaose ale lumii și a impresionat juriul. Pe 22 iunie, a câștigat titlul Miss Fitness Universe, competiție care a avut loc la Miami.

Anca Bucur pe scenă, imediat după ce a câștigat trofeul
Anca Bucur pe scenă, imediat după ce a câștigat trofeul

Inedit a fost faptul că, de data aceasta, Anca a venit în SUA cu Rareș, băiețelul ei care are 10 luni și l-a alăptat chiar înainte să intre urce pe scenă ca să-și arate mușchii frumos lucrați.

Anca Bucur: ”Am alăptat înainte de competiție”

”A fost mult mai greu de data asta, fiind mamă și având un program mult mai solicitant, nopți nedormite, antrenamentele trebuiau să fie mult mai concentrate, a fost o provocare pentru mine. Mi-am dorit mult să mă întorc pe scenă ca să-mi demonstrez mie că pot, chiar dacă sunt mamă. Înainte de concurs am avut grijă de cel mic, l-am alăptat, l-am alăptat seara, l-am alăptat în timpul competiției”, povestește sportiva.

Chiar dacă îl hrănește pe cel mic la sân, Anca Bucur este foarte atentă la alimentație și, în principal, la cantitate, care nu trebuie să depășească ”hrană cât ai cuprinde-o într-un pumn”.

Anca Bucur are grijă la alimentație

”Nu fac parte din categoria aceea care mănâncă orice că nu se pune. Am grijă de mine! Spre exmplu, un mic dejun trebuie să conțină carbohidrați- poate să fie o pâine integrală cu avocado, legume, ouă, shake-uri proteice cu fructe. Pentru că avem nevoie de energie pentru întreaga zi. Prânzul poate fi compus din legume la grătar, somon la grătar, piept de pui, naut sau fasole, iar cina dintr-o salată cu pui”, a explicat tânăra.

Anca Bucur a început competițiile în 1998, la gimnastică aerobică, iar din 2011 participă constant la  Fitness America World Championship.

Tânăra este din Cluj, dar în prezent o găsiți în săile World Class din București, acolo unde predă diferite cursuri și este și instructor personal.

Campioana mondială la fitness se antrenează intens, zi de zi
Campioana mondială la fitness se antrenează intens, zi de zi

Citește și:

https://www.click.ro/news/social/pensionarul-culturist-se-antreneaza-balcon

https://www.click.ro/news/lume/la-94-de-ani-ridica-mai-mult-decat-orice-culturist-imagini-inedite

https://www.click.ro/news/national/incredibil-omul-acesta-are-68-de-ani

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net