Ana Maria Popescu, numită „țoapă” de către un consilier al primarului din Tulcea. Acesta și-a dat demisia ulterior

popescu.jpg

Ana Maria Popescu, jignită de un consilier al primarului din Tulcea

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Campioana la scrimă Ana Maria Popescu a fost jignită în multiple rânduri, după ce a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului, Eduard Novak. Un consilier al primarului din Tulcea a atacat-o cu un val de insulte pe sportiva medaliată și la Tokyo în urmă cu câteva zile.

Un consilier al primarului din Tulcea a publicat un mesaj pe Facebook în care o numește „țoapă” pe Ana Maria. Jignirile nu s-au oprit aici. Bărbatul spune că gesturile acesteia arată că sportivii au devenit niște „pițipoance pline de ifose”.

La scurt timp de la publicarea mesajului, Ștefan Caraman a decis să-l șteargă. După valul de reacții negative la adresa sa, acesta a declarat pentru Digi24 că se va demisiona din rolul de consilier al primarului din Tulcea, lucru confirmat de edil.

Ana Maria Popescu, jignită de un consilier al primarului din Tulcea

„Gest de mare țoapă al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului Sportului (...) dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun simț.

Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu? (..)

Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după '89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fițe”, este doar o parte din mesajul scris de Ștefan Caraman.

Ulterior, acesta a recunoscut că s-a lăsat dus de val atunci când a scris mesajul. Insistă, însă, că sportiva a greșit. „Probabil fiind scriitor și oarecum polemist m-am lăsat luat de val. (...) A purta la gât o asemenea avere presupune să ai onoare. Dacă nu reușești, mai bine o ții în buzunar sau într-un raft acasă. Chiar cred că un sportiv de talia ei trebuie să fie un model. A arătat că nu e”, a declarat consilierul PNL.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul