Am trecut prin chinurile Nordului

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu  a fost anihilată  de apărătoarele  echipei DanemarceiFOTO: EPA
Cristina Neagu a fost anihilată de apărătoarele echipei DanemarceiFOTO: EPA

Dacă n-ar fi existat Nordul continentului, naţionala feminină de handbal ar fi fost fără probleme campioană europeană. Norvegiencele şi danezele au fost însă mai bune şi ne-au lăsat în afara semifinalelor.

21-23 cu Norvegia, chiar în primul meci de la Euro, şi ­17-21 cu Danemarca, joi seară, au fost rezultatele care au încheiat parcursul tricolorelor la turneul final din Suedia.

România a cedat astfel în faţa handbalistelor nordice, rămânând cu amintirea victoriilor frumoase contra Rusiei, Ungariei, Croaţiei şi Cehiei. Din păcate, Danemarca era o echipă la îndemâna jucătoarelor noastre, dar ceva n-a funcţionat cum trebuie, în frunte cu evoluţia Cristinei Neagu, care a dat numai trei goluri.

„N-am avut prospeţime, apărarea nu a funcţionat, mintea nu a funcţionat. Am venit fiecare cu accidentări la acest turneu şi nu ne-am antrenat cum trebuie”, au fost explicaţiile vedetei naţionalei României. „Antrenorul lor plângea. Vă daţi seama câtă frustrare au strâns de anul trecut când le-am bătut de două ori?”, a completat Neagu. „Problema e că nu am avut forţă fizică şi am fost depăşite la acest capitol”, a concluzionat selecţionerul iberic Ambros Martin.

Azi avem «antrenament» cu GermaniaNaţionala României va mai disputa un meci la Euro 2016, contra Germaniei, într-o partidă fără o miză deosebită. „Finala” pentru locurile 5-6 nu mai are nici o importanţă din cauza faptului că echipele calificate direct la Mondialul de anul viitor au fost deja stabilite (cele trei semifinaliste, în afara Norvegiei). Meciul România – Germania se va juca azi la Göteborg, de la ora 16.45, înaintea semifinalelor Olanda – Danemarca şi Norvegia – Franţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net