„Am crezut că nu sunt destul de bun”. Imagini cu Michael Schumacher la puțin timp înainte de accident

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher si sotia lui, Corinna, iubeau muntele Foto: AFP
Michael Schumacher si sotia lui, Corinna, iubeau muntele Foto: AFP

Familia lui Michael Schumacher a publicat un material video realizat cu două luni înainte ca pilotul de Formula 1, de șapte ori campion, să se accidenteze la schi, în anul 2013. Interviul cu Schumacher a apărut pe site-ul oficial al legendei din Formula 1.

Filmatrea a fost realizată în data de 30 octombrie 2013, cu exact două luni înainte ca schumacher să fie operat pe creier după ce, la schi fiind în Alpii francezi, în stațiunea Meribel, a căzut și s-a lovit cu capul de o piatră.

Vorbind despre cariera sa plină de succes, germanul de 49 de ani, a mărturisit că mereu s-a îndoit de abilitățile sale de șofer. „Cred  că este foarte important să nu fii super-încrezător, ci sceptic și să cauți mereu să te îmbunătățești. Da, am simțit mereu că nu sunt îndeajuns de bun, că trebuie să muncesc și cred că asta a fost rețeta a ceea ce am devenit astăzi”, spunea Schumacher pe 30 octombrie 2013. 

Schumacher a mai povestit și despre cea mai memorabilă victorie din viața lui. „Ferrari nu se impusese de 21 de ani în Formula 1. Eu nu mai câștigaem de 4 ani un titlu, însă, la finalul unei curse nebune, am reușit să devin campion mondial în anul 2000!” El câștigase primele două titluri cu formația Benneton, în anii 1994 și 1995. Apoi, între anii 2000 și 2004 a mai cucerit cu Ferrari cinci titluri la rând, ocupând un loc pentru totdeauna în istoria acestui sport. Germanul a mai spus că marele său rival a fost finlandezul Mika Hakkinen, care și el a câștigat două titluri mondiale cu McLaren la finalul anilor '90.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net