Adversare de top la Miami

Ultima actualizare:

    Simona Halep (Fotografii: Reuters)
Simona Halep (Fotografii: Reuters)

Pentru Simona Halep, primul turneu la care participă din postura de a cincea jucătoare a lumii, cel de la Miami, se anunţă unul infernal.

Cap de serie numărul 6, Simona este direct calificată în turul secund, acolo unde va juca împotriva învingătoarei dintre Casey Dellacqua (Australia) şi Stefanie Voegele (Elveţia).

Dacă primul meci pare la îndemâna jucătoarei noastre, următoarele sunt numai adevărate finale, dacă se va respecta calculul hârtiei. Astfel, în turul 3 ar putea juca împotriva americancei Venus Williams, în optimi contra Cibulkovei, în sferturi contra Agnieszkăi Radwanska, iar în semifinale contra învingătoarei dintre Jelena Jankovic şi Li Na. În finală, adversară ar urma să-i fie Serena Williams! Simona nu e singura româncă de pe tabloul principal.

Alături de ea, la turneul american mai participă Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu.

Tot ieri, ca o coincidenţă fericită, chiar în ziua în care a devenit numărul 5 mondial, Simona Halep a fost desemnată cetăţean de onoare al judeţului Constanţa. Cum ea se află la Miami, distincţia a fost ridicată în numele ei de tatăl tenismenei, Stere Halep.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net