Adina Meiroșu-Fiera: ”Dumnezeu a vrut pentru noi medalia de bronz”

Ultima actualizare:

Adina a recunoscut că resimte o stare de oboseală, însă a recunoscut că este una plăcută. Întrebată cum a reușit România să revină și să câștige finala mică, în fața Danemarcei, la o zi după pierderea semifinalei cu Suedia, interul a declarat: ”Am avut o șansă ieri (n.r. - sâmbătă), pe care am ratat-o. Cred că Dumnezeua vrut pentru noi medalia de bronz. Și a fost bronzul. Suntem mulțumite. Este un rezultat bun. Suntem mândre de ceea ce am realizat. Ne-am dorit foarte mult o medalie. Probabil că acesta este și motivul pentru care am reușit să ne revenim. Am luptat cu inima în finala mică. Bine, fiecare meci îl jucăm cu inima, dar astăzi (n.r. - ieri) am făcut-o mai mult decât niciodată. Am crezut foarte mult în noi, în faptul că putem câștiga”.

Meiroșu se roagă ca această medalie să fie urmată și de altele. ”E bine că am obținut-o acum și, de ce nu, sper să reușim să câștigăm altele în viitor. Este singura obținută de naționala feminină de handbal la Europenele de senioare. Am muncit foarte mult pentru ea. Și cred că o merităm”, a spus Adina, care s-a declarat impresionată de primirea ce i-a fost făcută, ei și colegelor sale, la Otopeni. ”Nu ne surprinde. Știm că sunt mulți oameni în România care ne iubesc, care ne încurajează și țin la noi. Sunt fericită că am putut să le aducem o bucurie acum. Le mulțumim și îi iubim!”. 

Două zile libere de Crăciun, una de Revelion

Cum este componentă a Oltchimului din Rm. Vâlcea, reprezentanta României în Liga Campionilor, Adina nu va avea prea multe zile libere nici în perioada care vine. ”La noi, în handbal, este mai dificil. Încă nu știm programul de la echipa de club. Probabil că vom avea câteva zile libere, să ne odihnim, să ne spălăm hainele. O zi, două de Crăciun. O zi de Revelion. Cam așa sunt sărbătorile noastre... Noi ne-am obișnuit cu asta. Și ne place performanța. Mai putem pentru că ne-am născut pentru asta. Ne place ceea ce facem. Mai putem și mai vrem”, a subliniat jucătoarea Oltchimului, care va petrece Sărbătorile alături de familie. 

Medalia i-a făcut mai bun sfârșitul de an

Medalia de bronz câștigată i-a adus Adinei și puțină fericire într-un an destul de sumbru pe plan personal - a pierdut sarcina... ”Am avut o vară mai puțin plăcută... Se pare că am un sfârșit de an mai bun, mai frumos. Pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu! Am trecut prin momente mai grele, dar sfârșitul de an este minunat pentru mine. Puterea de a trece peste momentele grele mi-a dat-o Dumnezeu. Apoi au fost oamenii minunați care au fost alături de mine. Ei m-au încurajat tot timpul. M-a ajutat și sportul. M-am întors cu dorință mai mare de a reuși. Mi-am dat seama că mi-am dorit să fac mai multe lucruri și n-au putut să se realizeze... Mi-am propus să fac handbal mai bine. Și cred că mi-a ieșit mai bine în ultima vreme”, a mărturisit Adina Meiroșu-Fiera.

Handbalista a adăugat că nu-și mai propune acum să aibă un copil. ”Din viața mea simt că îmi lipsește doar un copil. Voi continua să joc handbal. Sunt încă tânără. Nu voi mai plănui când să am un copil. Cred că Dumnezeu decide când trebuie să facem ceva în viață”, a încheiat Meiroșu-Fiera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net