Adi Vasile se bucură de amânarea meciului Rostov - CSM București

Ultima actualizare:

    Adrian Vasile, în timpul unui time-outFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Vasile, în timpul unui time-outFOTO: Sportpictures.eu

Cu bagajele făcute pentru a pleca în Rusia, delegația CSM-ului a aflat că partida nu se va mai juca, din cauza multiplelor cazuri de Covid de la formația pregătită de Per Johansson.

”Tigroaicele” trebuiau să plece în Rusia, pentru confruntarea cu Rostov, din Liga Campionilor. Cu doar câteva ore înainte de decolare, au fost anunțate că meciul nu se mai joacă și ca urmează să fie reprogramat. ”Virusul este complicat de ținut în frâu, Cei de la Rostov au multe cazuri de Covid, iar această amânare face să se aglomereze mult perioada de final...Pe de altă parte, este cea mai bună decizie să nu se joace meciul, având în vedere că riscul să ne infectăm ar fi fost foarte mare. E dificil pentru echipă când te pregătești tactic și aduni un nivel de adrenalină și concentrare, iar apoi imediat să schimbă lucrurile acesta pentru că ești anunțat că nu se mai joacă meciul. Din pandemie am învățat că lucrurile se schimbă de la un minut la altul”, recunoaște Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM București.

Antrenorul CSM-ului, proaspăt instalat și în funcția de selecționer al naționalei României, vede și partea plină a paharului: are multe jucătoare accidentate și în aceste zile ar mai putea reveni unele dintre ele. ”Numeric nu stăm foarte bine, avem posibilitatea să ne antrenăm bine în aceste zile și să ne creștem capacitatea de efort cu câteva procente. Vom avea și mai multe meciuri pe acest final, iar o deplasare în Rusia necesită mult efort și două nopți pierdute, având în vedere cum sunt programate zborurile. Cam în două săptămâni, numeric vorbind, la echipa noastră se va simți un boost. Elizabeth are o accidentare mai delicată, la fel și Gabi Perianu, Bianca a început de astăzi cu alergările ușoare. Eu am încredere în staff-ul medical și sper să le recuperăm cât mai curând posibil”, mărturisește Adi Vasile.

”Per Johansson are simptome ușoare”

Bun prieten și fost coleg la naționala Muntenegrului și la CSM București cu Per Johansson, Adi Vasile se interesează constant de starea de sănătate a tehnicianului de la Rostov, infectat și el cu Coronavirus, ca întreg staff-ul rușilor. ”Per se simte bine, are simptome ușoare, controlabile... Când cineva se infectează nu poți să-i dorești decât să fie cât mai ușoară boala. Din fericire pentru noi, am avut un număr limitat de cazuri în echipă, sper să fim în continuare feriți de astfel de situații”, a spus Adi Vasile.

Rostov este liderul grupei, cu 15 puncte după 9 meciuri, iar CSM București se află pe locul patru, cu 11 puncte după 10 jocuri disputate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net