Accidentul din februarie i-a încheiat cariera lui Tiger Woods?

Ultima actualizare:

    Tiger Woods a fost lider mondial la golf în mai multe rânduriFOTO: EPA
Tiger Woods a fost lider mondial la golf în mai multe rânduriFOTO: EPA

Tiger Woods, unul dintre cei mai mari jucători de golf din istorie, a văzut moartea cu ochii în luna februarie, când s-a prăbușit cu mașina într-o râpă la Los Angeles. El a admis că din cauza acestuia nu va mai putea reveni niciodată la nivelul la care a jucat.

Să începem cu vestea bună: Woods (45 de ani) a fost văzut, în sfârșit, jucând din nou golf, la câteva luni după accident. Însă de aici încolo vin veștile proaste, anunțate chiar de sportiv, într-un interviu acordat pentru ”Golf Digest”: nu se va putea întoarce niciodată în circuit ca un jucător complet, pentru că noua stare de sănătate nu-i mai permite. ”Cred că ceva realist e să joc o zi, dar niciodată cu normă întreagă. Aș putea să joc în continuare, însă, doar să deschid un turneu aici sau acolo, dacă piciorul meu este bine. Dar în ceea ce privește urcarea din nou pe <<munte>> și atingerea vârfuli, nu cred că e o așteptare realistă”, a spus el.

Adevărul e că pentru Tiger o mare victorie ar fi recuperarea completă din punctul de vedere al omului obișnuit, nu al sportivului. Iar parte a acestuia a fost revenirea lui pe un teren de golf, acum două săptămâni, dar doar pentru amuzament. Și, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile lui, pare deja resemnat la gândul retragerii. ”După problemele avute în trecut la spate a trebuit să urc încă o dată pe Muntele Everest și am făcut-o. De data aceasta, însă, nu cred că voi avea corpul pentru a mai escalada încă o dată Everestul și e în regulă pentru mine. Pot să particip în continuare la jocul de golf, chiar dacă nu alături de cei mai buni”, a spus el.


    Așa arăta mașina lui Tiger Woods după ce s-a prăbușit în râpă la Los AngelesFOTO: EPA
Așa arăta mașina lui Tiger Woods după ce s-a prăbușit în râpă la Los AngelesFOTO: EPA

La 23 februarie, Tiger Woods conducea cu 140 km/ h pe serpentinele de lângă Los Angeles când a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-o râpă. A fost dus la spital cu răni grave în special la piciorul drept, fiind operat imediat pentru multiplele fracturi suferite la tibie și peroneu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net