Accidentat la motociclism, şi-a făcut trupă rock

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un an. Atât va trebui să stea departe de motoare Dan Roşu, omul care până de curând nu-şi putea imagina viaţa fără bijuteriile lui pe două roţi. Din cauza unei operaţii pe care a suferit-o în urmă cu patru luni, celebrul constructor de motociclete are interzis să mai practice enduro până în primăvara următoare. Ca să nu înnebunească, acesta s-a refugiat în muzică, prima lui dragoste.

La 1 martie anul acesta, viaţa lui Dan Roşu s-a schimbat dintr-o dată. De mai bine de doi ani suferea de probleme cu spatele, dar nu s-a gândit nici o clipă că va ajunge pe masa de operaţie. Cu toate acestea, hernia de disc a avansat, iar acesta a trebuit să fie operat de urgenţă. ”Mă durea spatele de mult timp şi ştiam ce am, dar am crezut că pot să duc boala pe picioare. Din păcate lucrurile au avansat şi discul s-a rupt de tot, aşa că a trebuit să mă operez”, a povestit pentru Click!, celebrul constructor de motociclete.

Din cauza acestei intervenţii, medicii i-au interzis să mai facă vreun tip de efort şi, cu atât mai mult, să mai urce pe motor, pentru un an. I s-a permis însă să facă înot, ceea ce îl ajută să se menţină în formă. ”Nu am voie să mai fac enduro şi nici nu cred că mai pot. Mă doare spatele dacă fac efort, singurul lucru pe care îl pot face este să înot şi aşa încerc să mă menţin în formă”, a declarat acesta. De când a fost obligat să renunţe la plimbările sale cu motocicleta şi la traseele periculoase,  Dan Roşu s-a întors la prima lui pasiune, muzica. Acesta şi-a refăcut trupa de rock şi are în plan să-şi lanseze şi cei doi băieţi, care îi calcă pe urme. Silviu (9 ani) cântă la pian, iar Dan (13 ani) stăpâneşte tobele ca un adevărat muzician cu experienţă.

”Fac muzică de la 14 ani şi acum ceva timp mi-am făcut chiar propriul meu studio de înregistrări la Alba Iulia, în care compun muzică. Acum cânt cu 4 prieteni, dar nu vreau să fac carieră. Mai important e să îi lansez pe băieţii mei, care sunt foarte talentaţi. Chiar am demarat un proiect prin care vreau să ajut toţi tinerii talentaţi din Alba Iulia, vreau să înfiinţez o trupă”, a declarat acesta.

simeon stalpnicul png

Motoarele făcute de el l-au cucerit pe Dani Oţil

Dan Roşu e recunoscut în toată lumea pentru motocicletele unicat care ies din mâinile sale, marca Red Chopper. Impresionat de acestea, Dan Oţil, prezentatorul emisiunii ”Neata cu Răzvan şi Dani”, şi-a dorit mult o astfel de bijuterie pe două roţi. ”Cafe Racer”, motorul construit pentru Dani, a fost prezentat în direct la Antena 1 la 13 iunie, iar Oţil a rămas fără grai când şi-a văzut noua ”jucărie”.

Costul se ridică la 15.000 €, iar Dan şi echipa sa au muncit două luni şi jumătate pentru a-l realiza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net