Accident teribil: și-a rupt piciorul în două

Ultima actualizare:

    Piciorul jucatorului s-a indoit de la locul fracturiiFoto: GettyImages
Piciorul jucatorului s-a indoit de la locul fracturiiFoto: GettyImages

Fotbalul australian este unul dintre cele mai dure sporturi de echipă din lume, dar uneori accidentările apar fără a fi fost provocate de un adversar.

A simţit pe propria piele acest lucru Tim Broomhead, component al formaţiei Collingwood. În timpul meciului cu Greatest Western Sydney Giants. În vârstă de doar 24 de ani, tânărul jucător a avut un ghinion teribil când s-a zbit cu piciorul stâng de unul dintre buturile din terenul de ţintă advers (la fotbal australian există buturi ca la rugby). Chiar dacă bara este învelită cu burete, din cauza vitezei şi a ghinionului incredibil, şocul a fost atât de puternic încât Broomhead a avut, pur şi simplu, piciorul rupt în două, suferind o fractură de tibie şi peroneu, dar şi o deplasare a genunchiului.

Prima grijă a medicilor a fost să-i aline cumva suferinţa, dându-i imediat un clamant, după care au încercat să reducă leziunea genunchiului. Sportivul australian a fost oeprat şi, conform previziunilor medicilor, va reveni în activitate doar anul viitor.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net