Accident teribil la schi: și-a rupt piciorul în plină cursă! - FOTO

accident_chi.jpg

Schioarea a făcut dublă fractură de tibie și peroneu
Schioarea a făcut dublă fractură de tibie și peroneu
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Cursa de Super G din cadrul Cupei Mondiale de schi de la Val di Fassa (Italia) a fost marcată de o accidentare teribilă suferită de Kajsa Vickhoff Lie, din Norvegia. Ea a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu.

Vickhoff Lie a căzut la jumătatea traseului şi a fost proiectată apoi în plasele de siguranţă de pe marginea pistei. Din păcate, după ce și-a pierdut echilibrul, norvegianca și-a prins piciorul stâng sub ea înainte de a zbura în plasele de protecție. Verdictul medicilor a fost crunt: dublă fractură de tibie și peroneu, care o va ține în afara concursurilor până în sezonul viitor. Din câte se pare, ea a suferit și o leziune la nivelul genunchilor. Au urmat câteva minute pline de dramatism, cu sportiva în vârstă de 22 de ani urlând de durere pe pârtie, până la sosirea paramedicilor. Ea a fost dusă cu elicopterul la spital, cursa fiind întreruptă pentru mai bine de o jumătate de oră.

schi_accident.jpg

Norvegianca a urlat de durere
Norvegianca a urlat de durere
FOTO: EPA

În aceeași cursă s-a mai petrecut un accident, din fericire nu atât de grav ca primul. Austriaca Rosina Schneeberger a lovit violent o poartă din prima parte a cursei, înainte de a ajunge şi ea în plasele de siguranţă, ţipând de durere, în timp ce aştepta să fie dusă la spital, tot cu elicopterul. După primele estimări, austriaca ar fi suferit o entorsă la genunchi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1