Accident la Raliul Iaşului. Maşina cu echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a luat foc. Vezi AICI imaginile

Ultima actualizare:

    Deși mașina s-a răsturnat de mai multe ori și a luat foc, pilotul și copilotul au scăpat nevătămațiSursa foto: Facebook
Deși mașina s-a răsturnat de mai multe ori și a luat foc, pilotul și copilotul au scăpat nevătămațiSursa foto: Facebook

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă la Raliul Iașului, când mașina cu echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu s-a răsturnat de mai multe ori şi a luat foc. Pilotul italian și copilotul român au scăpat nevătămați, dar nu au mai putut continua cursa.

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă la Raliul Iașului, când mașina cunoscutului pilot italian Simone Tempestini a fost implicată într-un accident grav ce s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Maşina s-a răsturnat de câteva ori şi a luat foc. Din fericire, Tempestini şi copilotul Sergiu Itu au scăpat nevătămaţi.

Accident la Raliul Iaşului. Copilotul Sergiu Itu: „Cel mai mare accident din cariera mea”

“Din păcate aşa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar SUNTEM OK, asta contează. Vom reveni mai puternici. Îmi pare rău, toată lumea”, a notat Sergiu Itu pe Facebook. Tempestini şi copilotul său erau la cea de-a doua probă a Raliului Iaşiului, iar mașinavalora aproximativ 300.000 de euro. A fost distrusă însă aproape în totalitate.

Accident la Raliul Iaşului. Pilotul a pierdut controlul într-o frânare la limită

Tempestini şi Itu au scăpat fără a fi răniți, însă au ieșit din competiție. „Cei doi au fost evaluaţi și fiind stabili nu au vrut să meargă la spital. Acum copilotul a revenit şi vrea sa vina la UPU", a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic sef UPU SMURD.

La Raliul Iașului, piloții au avut de parcurs un traseu de 15,5 kilometri. La un moment dat, pilotul Simone Tempestini a pierdut controlul, în timp ce încerca să facă o frânare la limită.

Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv: „Motor-sportul e periculos”

„Cei doi piloţi sunt teferi şi asta arată încă odată că, deşi motor-sportul e periculos, în maşinile de concurs sportivii sunt extrem de bine protejati. Şi vin din nou cu recomandarea pentru toţi pasionaţii de motor-sport să practice acest sport doar în condiţii de siguranţă, în timpul competiţiilor sportive şi nu pe drumurile publice. Cei doi piloţi sunt teferi şi cu siguranţă la urmatoarea etapă vor fi prezenţi la start”, a spus Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net