750 de milioane $, tăcerea soţiei

Citeste tot despre: 

Elin Nordegren va primi suma record la divorţul de Tiger, în schimb nu va avea voie să facă publică niciodată versiunea proprie a scandalului conjugal.

Citeşte şi:

Tiger Woods şi Elin Nordegren se ceartă pentru copii

Tiger Woods şi soţia sa, divorţ iminent

Elin Nordegren a refuzat să plece în vacanţă cu Woods şi cu copiii lor

Deşi iniţial s-a vehiculat că nu va primi mai mult de 300 de milioane de dolari în cazul unui divorţ, Elin a reuşit să obţină de peste două ori mai mult, după ce s-a stabilit că averea celebrului jucător de golf este de fapt mult mai mare decât un miliard de dolari, cât era cunoscută.

Woods va ceda uriaşa sumă de 750 de milioane de dolari în schimbul tăcerii absolute a soţiei sale.

Aceasta nu va avea voie să facă publică pe parcursul vieţii sale, chiar dacă Tiger va deceda înaintea ei, versiunea proprie a scandalului conjugal prin care a trecut, altfel urmând să fie nevoită să returneze o mare parte din sumă.

„Tiger se teme în principal de faptul că fosta sa soţie va povesti despre modul în care a fost înşelată iar acest lucru îi va afecta reputaţia", a declarat un apropiat al jucătorului de golf pentru The Sun.

Woods nu va avea voie să umble cu iubitele sale în apropierea copiilor.

Sam, fetiţa sa de trei ani, şi Charlie, băieţelul de un an vor putea fi alături de tatăl lor, atunci când acesta este însoţit de una dintre iubitele sale, doar în momentul în care Tiger va fi căsătorit cu respectiva femeie.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1