Victor Slav s-a făcut de râs în fața admiratoarelor, de 8 Martie

cliima20140313_0048_1.jpg

victor slav
A vrut să facă un gest frumos, dar s-a făcut de rușine

Numeroase vedete autohtone au ținut să transmită urări doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 martie prin intermediul rețelelor de socializare. Victor Slav a recurs și el la acest gest, numai că a comis o mică gafă. Luându-ne după comentariile postării, gestul lui Slav nu a fost prea apreciat de unele doamne.

Victor Slav a publicat pe pagina sa de Facebook o urare cu ocazia zilei de 8 martie tuturor doamnelor și domnișoarelor. Acesta a publicat o fotografie care îl înfățișează ținând în mână un buchet de flori. Mica greșeală pe care prezentatorul Tv a făcut-o a fost că nu prea a ales florile potrivite pentru această ocazie. Victor Slav a „oferit” doamnelor și domnișoarelor un imens buchet de garoafe, care nu au fost apreciate de adimaratoarele sale deoarece au considerat că astfel de flori se oferă doar la evenimente triste, precum înmormântările.

„Garoafe? Nu merci. De lalele n-ați auzit? În caz că trandafirii sunt prea scumpi pentru voi...”, a fost unul dintre comentarii. Dar au fost desigur și persoane care au criticat lipsa de apreciere a gestului făcut de Victor Slav: „Dacă garoafele se duc numai la morți, înseamnă că dacă te duci cu trandafiri la mort, te-ai dus să-i urezi la mulți ani?...”

victor slavZoom
Buchetul de garoafe nu le-au mulțumit pe doamne
Foto Facebook

 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Citește și