Viaţa Cristinei Ich. De ce a renunţat la Facultatea de Medicină: „Poate nu tot ce mi-am dorit am realizat, însă nu regret nimic“

Citeste tot despre: 

Este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media, iar premiul obţinut, recent, la nivel internaţional îi confirmă statutul de vedetă online.

Femeile o urmăresc şi o admiră, bărbaţii o urmăresc deopotrivă şi fie o apreciază pentru ce are de spus şi pentru frumuseţea ei, fie se revoltă împotriva feminismului promovat. Însă un lucru e cert, Cristina e o voce în social media, creânduşi o comunitate care îi e fidelă şi căreia ea îi e fidelă la rândul ei. Aprecierea urmăritorilor ei a ajutat-o să câştige, luna trecută, premiul Romanian Social Media Star of 2020, în cadrul celebrei gale E! People’s Choice Awards din L.A. OK! a stat de vorbă cu ea despre cum e Cristina în online, dar şi în offline, atunci când îşi dedică timpul liber iubitului ei, Alexandru Piţurcă, şi fiului lor, Noah.

 

Te-ai lansat alături de BRomania cu scheciuri online şi povesteai că, la un moment dat, te-ai gândit să îţi cauţi propria voce în online. Cum priveai atunci acest domeniu şi cum îl percepi acum?

Cristina: Pe atunci erau foarte puţini creatori de conţinut, lumea abia se obişnuia cu acest tip de divertisment, era curioasă, de aceea era probabil mai uşor să creşti organic. Personal, încerc să ajut pe cât posibil începătorii în care văd potenţial şi care consider că au un cuvânt de spus în online.

Citeşte mai multe aici!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1