Totul despre averea pe care o moștenește Zăvoranca. După moartea Mărioarei, Oana se alege cu case, tablouri şi bani în valoare de 60 de milioane de euro

casa-mamei.jpg

Casa din Afumaţi în care a locuit Marioara Zăvoranu ar valora 400.000 de euro

Oana Zăvoranu s-a umplut de bani, după decesul mamei sale. Numai că imensa avere nu e deloc la vedere, astfel că, oricât am calcula valoarea caselor, acţiunilor şi a obiectele de artă, pe care le-a deţinut Marioara, suma de 60 de milioane de euro pare mai degrabă fantezistă.

Marioara Zăvoranu s-a stins din viaţă vineri dimineaţă, la numai 66 de ani, în urma unor grave probleme renale şi cardiace, dar vestea n-a întristat-o câtuşi de puţin pe Oana, care deja se vede stăpână pe întregul imperiu lăsat moştenire de tatăl ei vitreg, Nicolae Zăvoranu. Vedeta tv a susţinut mereu cu tărie că averea familiei s-ar ridica la 60 de milioane de euro, dar e greu de crezut că aceasta este valoarea reală.

zavo_oana.jpg

Oana Zăvoranu nu a fost deloc afectată de moartea mamei sale

Convinsă fiind că mama ei doarme pe un sac pe bani, Oana a târât-o pe aceasta prin tribunal, pentru a-şi lua partea ei de bani, dar n-a avut câştig de cauză: ”Am bani mulţi, dar îi voi lăsa pe toţi fiicei mele abia după ce voi muri, căci ea îi prăpădeşte aiurea”, se justifica femeia. Acum, că Marioara a încetat din viaţă, Zăvo jubilează, căci va pune mâna pe casa mamei sale din Afumaţi, în valoare de 400.000 de euro, pe tablourile scumpe, dar şi pe alte obiecte de artă, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Dar, Marioara mai deţinea şi firma Agricomex, prin intermediul căreia închiria spaţii comerciale (câteva magazine şi depozite), dar şi locuri de veci în Cimitirul Eternitatea, din zona Berceni, veniturile fiind de aproximativ 150.000 de euro anual. Chiar şi ea recunoaştea, anul trecut, că din banii aceştia trăieşte boiereşte: ”Pe lângă pensie, mai încasez vreo 150.000 de euro din afaceri”. Spaţiile comerciale au vad bun, unele fiind situate pe Calea Dorobanţi, lângă Ministerul de Interne şi un altul în Piaţa Moghioroş. Oana a fost la un pas să intre şi în posesia bijuteriilor confiscate de comunişti, în valoare de câteva zeci de mii de euro, numai că Marioara a pierdut, anul trecut, procesul cu Banca Naţională a României şi cu Ministerul de Interne. Cu câteva zile înainte de a muri, femeia a făcut o declaraţie în favoarea fiicei sale: ”Ei îi las toată averea, că e fata mea. N-am făcut testament”.

Marioara va fi înmormântată duminică în cimitirul familiei

cimitir.jpg

Marioara Zăvoranu s-a stins din viaţă vineri dimineaţa, la 66 de ani

După ce iniţial a declarat că nu o interesează cine o va înmormânta pe mama ei, că nu vrea să o îngroape în Cimitirul Eternitatea, unde şi-a dorit bătrâna, şi că nici nu va participa la înmormântare, Zăvoranca a revenit ieri la sentimente mai bune. A anunţat că o va înmormânta totuşi azi în cimitirul familiei, lângă cei doi soţi ai ei, şi va renunţa la incinerarea trupului, cum spusese iniţial.

Marioara îi dăruise deja o vilă de lux în Dorobanţi

Oana îşi făcea albie de porci mama, pe la tv, însă nu mulţi ştiu că Marioara era mână largă. I-a dăruit lui Zăvo o vilă de lux situată pe strada Andrei Mureşanu, din zona Dorobanţi, a cărei valoare ajunge la 300.000 de euro, iar în 2012 i-a cumpărat un bolid, un Porsche Cayenne, în valoare de 60.000 de euro. Mai mult, acum câteva luni, Marioara a vândut un apartament cu 70.000 de euro, bani pe care tot Oana i-a primit. Dar, cum Zăvo n-a mai avut un loc de muncă în ultimii ani, şi îi plăcea să trăiască în puf, ea nu s-a mulţumit cu toate aceste mici atenţii, în valoare de 430.000 de euro. 

 

 

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1