Titus Andrei: «A fost o dragoste prea mare între Mădălina şi Şerban»

CLIIMA20100717_0085_1.jpg

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu
Citeste tot despre: 

Ziarul Adevărul a luat legătura cu Titus Andrei, realizator de radio, coleg şi prieten cu Şerban Georgescu pentru a vorbi despre dragostea dintre Mădălina Manole şi primul ei soţ.

Tatăl Mădălinei Manole acuză: «A preferat să o ducă la vraci şi nu la psiholog»Ionuţ Micu: «Puiu umbla pe la toate casele de discuri. Mădălina nu mai era în tendinţe»«Mădălina megea la slujbe speciale pentru blesteme şi minte tulbure»

Titus Andrei a dezvăluit că după despărţire Şerban Georgescu ar fi făcut tot posibilul să se împace cu Mădălina, însă cântăreaţa a refuzat acest lucru cu toate că-l iubea enorm.

"A fost o dragoste prea mare între Mădălina şi Şerban. După ce s-au despărţit, sufletele lor s-au căutat, separaţi parcă nu mai aveau sens pe lumea asta. El suferea vizibil, de câteva ori m-a rugat să iau legătura cu ea, să o chem la radio, ca să găsească prilej să se împace. Am vorbit cu Mădălina, i-am spus că Şerban o iubeşte. Mi-a spus că şi ea îl iubeşte în continuare, dar nu vrea să se mai întoarcă la ce a fost“, şi-a amintit Titus Andrei.

«Mădălina a mai încercat să se sinucidă cu diluant»

Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

«Am aflat de la televizor că Mădălina mea a murit»