Tavi Colen: „Larisa a afirmat că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat că spună că oalele erau ale mele“

2.jpg

Tavi Colen și Alin Oprea formau pe vremuri o trupă de succes

Scandal! La 14 ani de la despărţire, foştii ”talismani” Tavi Colen şi Alin Oprea sunt departe de a se împăca. S-au încăierat din nou, din cauza numelui trupei. Tavi Colen acuză: “Mi-au furat şi numele„Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor”, susţine Tavi Colen. Totul, în plin scandal legat de divorţul lui Alin Oprea.

Război în muzică! La 14 ani de la despărţire, foştii ”talismani” Tavi Colen (53 ani) şi Alin Oprea (48 ani) s-au încăierat din nou!  Sătul de conflictele legate de divorţ dintre fostul lui coleg de trupă, Alin Oprea şi soţia lui, Larisa, Tavi Colen izbucneşte: “Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla hainele. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam hainele. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei”, a declarat Tavi pentru retetesivedete.ro.

În plus, Tavi Colen mai acuză că numele trupei îi aparţine şi i-a fost luat. “Mi-au furat şi numele. „Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de «Talisman» înapoi”, a mai zis artistul. 

1.jpg

Tavi Colen

Tavi Colen a explicat în 2012 la postul Acasă de ce a ales să părăsească trupa Talisman. „Înainte să plec din trupă, eu l-am rugat pe Alin să facem un pact. Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiţii pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formaţie. Aceste trei dorinţe sunt următoarele… L-am rugat aşa… 1. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol căci eu îl căram să nu-l vadă presa că merge pe multe cărări”, a povestit Tavi la CanCan TV.

El i-a spus de atunci lui Alin, lucruri legate de soţia lui. “L-am rugat să nu mai vină cu soţia la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea faţa ei sau că aveam altercaţii. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac şi chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa să-mi explice că nu fac bine ce fac… Nu mai e important ce discuţii am avut noi. Nu vreau să discutăm! Dar nu mai vreau să avem aceste discuţii legate de soţia lui. Întotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prieteneşti i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. Şi 3. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arat. Am adus o lucrare la formaţia Talisman, era o reclamă la o companie de telefonie mobilă. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator şi a spus că el e compozitorul piesei din reclamă şi că nu e de acord să împartă banii cu Tavi. La fundaţia Talisman, că eu făceam versurile sau că le făcea el…”, susţinea Tavi încă de acum 8 ani.

Alin Oprea i-a răpuns fostului său coleg de trupă: „Toţi artiştii beau. Eu oricum nu mai beau de un an că am probleme de sănătate. Nimeni n-o să-mi poată spune vreodată să nu îmi iau soţia. Nu ştia să cânte live, cânta prost. Nu ştia să se îmbrace bine, ei nu i-a plăcut. Am filmat cu Tavi când cânta extrem de prost live. Am filmări cu Tavi, un concert întreg în care cânta fals”, pretindea pe atunci şi Alin.

Alin Oprea a fost căsătorit 23 de ani

3.jpg

Soția lui Alin a venit la notar cu cei doi copii

Alin Oprea divorţează de Larisa, după 23 de ani de mariaj. El a aflat că a fost înşelat cu 9 bărbaţi, iar un neamţ a divorţat pentru soţia lui. "Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată şi familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conştientizat cu stupoare şi o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită faţă de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave şi apăsătoare probleme, soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi”, a declarat Alin pentru Click! Au doi copii, Melissa (18 ani) şi Adrian 21 ani). 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1