Tania Budi a dat lovitura după ce l-a lăsat pe Viziru

Citeste tot despre: 

Unde-s doi, puterea creşte, iar Tania Budi şi Lucian Viziru au obţinut multe avantaje de pe urma scurtei poveşti de dragoste pe care au trăit-o vara aceasta. Cea mai câştigată pare să fie Tania, căci contractele au curs gârlă, iar conturile i s-au îmbogăţit cu 10.000 de euro.

Vedetă incontestabilă a TVR-ului în anii '90, Tania Budi nu şi-a mai găsit un loc în noul val de prezentatori, ea preferând să se ocupe de propriile afaceri, decât să se zbată să-şi găsească un job în televiziune.

Iată că blonda a revenit însă puternic în centrul atenţiei la începutul verii, de îndată ce s-a cuplat cu Lucian Viziru, unul dintre cei mai râvniţi burlaci autohtoni.

Cei doi şi-au rezervat, astfel, locul binemeritat pe prima pagină a ziarelor şi tocmai când le era lumea mai dragă, au anunţat că s-au despărţit şi că iubirea lor a fost una de faţadă.

Şi iată că strategia lor de promovare s-a dovedit a fi una fructuoasă, căci Tania a fost asaltată cu o sumedenie de contracte, care mai de care mai bănoase, iar clubul şi restaurantul Crush din Mamaia au mers ca pe roate.

Într-o singură lună, blonda a fost invitată la emisiunile „Serviţi, vă rog!" (PRO Tv) şi „Dansez pentru tine" (PRO TV), însă cireaşa de pe tort este apariţia ei în numărul aniversar Playboy, care va apărea pe piaţă în noiembrie.

„Sunt o persoană energică, obişnuită să nu stea şi cred că îmi voi duce până la capăt toate angajamentele. Totul ţine de concentrare, disciplină şi voinţă", a declarat vedeta, pentru Click!

Cele trei contracte râvnite de multe alte vedete i-au îmbogăţit conturile Taniei Budi cu suma deloc de neglijat, de 10.000 de euro, bani pe care i-a obţinut în urma contracelor semnate în luna septembrie.

5.000 € de la Playboy!

Cel mai aşteptat pictorial din Playboy s-a realizat deja, luna trecută, în Bucureşti. Tania Budi (41 de ani) a semnat un contract avantajos cu reprezentanţii revistei "iepuraşului cu papion" şi va fi pe coperta din noiembrie, lună în care Playboy va împli 10 ani pe piaţa românească.

Se pare că fosta iubită a lui Viziru a încasat 5.000 de euro pentru pictorial, o sumă frumuşică pe timp de criză. La 41 de ani, Tania o devansează astfel pe Dana Săvuică, cea care a primit oferta să pozeze la 40 de ani, dar n-a avut curaj să o facă.

1.600 € de la «Serviţi, vă rog!»

Intrată în graţiile PRO TV, Tania Budi nu a scăpat şi a fost invitată la emisiunea de mare audienţă, "Serviţi, vă rog!", alături de Piticu' de la SIMPLU, Magda Pălimariu şi Liviu Vârciu.

Chiar dacă înfăţişarea delicată nu o recomandă pentru muncile rurale, blonda a tras tare şi s-a achitat cu brio de sarcini.

"Nu am făcut fiţe şi am muncit de dimineaţă până seara", ne-a spus Tania.

3.400 € asiguraţi la «Dansez pentru tine»

Tania va întra şi în "ringul viselor" de la PRO TV, asigurându-şi, din start 3.400 de euro.

Aceşti bani îi va primi obligatoriu pentru primele două apariţii neeliminatorii, pentru că duelurile încep abia în cea de-a treia săptămână.

Vedeta a început deja antrenamentele şi are mari speranţe că va ajunge în etapele finale ale concursului "Dansez pentru tine".

Au avut o relaţie contradictorie

Relaţia dintre Tania Budi şi Lucian Viziru a fost deosebit de interesantă, contradictorie şi plină de neprevăzut. Procentele: 91 pe bioritmul fizic şi, respectiv, 72, pe cel emoţional, reprezintă în fazele pozitive o rezonanţă propice unei dinamici foarte bune în plan fizic şi unei comunicări afective deosebit de bună.

În perioadele negative apăreau factori de divergenţă, preferinţe, tendinţe, tentaţii care au modificat durabilitatea cuplului. Mai mult chiar, asta i-a transformat dintr-un cuplu de viitor un cuplu pasager.

Tania şi Lucian, necorelându-şi aceste perioade negative cu comportamentele lor, au ajuns un cuplu instabil, oscilant, care răspundea numai anumitor oportunităţi de ei ştiute.

Au putut apărea rătăciri, despărţiri, reveniri. De fiecare dată unul din ei trebuia să fie dispus a accepta compromisul. Cel care s-a rătăcit şi a revenit trebuia să găsească la celălalt atât de multă afecţiune şi tandreţe, încât să regrete ce a pierdut în timpul rătăcirii sale.

În cuplul Tania şi Lucian, din punct de vedere bioritmic s-au manifestat foarte puternic disponibilităţile din planul fizic şi emoţional, determinând trăiri ale fizicului prin emoţional, ale emoţionalului prin fizic, iar ambele s-au contopit în planul erotic.

Bioritmul intelectual a jucat un rol important în momentele luării deciziilor. În acest cuplu a trebuit să fie acceptat rolul de lider al lui Lucian, existând însă întrebarea dacă el s-a ridicat la exigenţele acestui rol.

Altfel, ar fi apărut un nou factor de divergenţă.(Nicolae Uşurelu,  expert în bio­ritmuri)