Andreea Esca, cu sutienul la vedere! Apariție provocatoare

andreea_esca.jpg

andreea esca ie provocator
Andreea Esca are un nou proiect media
Foto Click

Andreea Esca (43 de ani) a publicat pe o rețea de socializare o fotografie prin care aceasta i-a surprins în mod plăcut pe fani. Vedeta a apărut într-o ținută provocatoare, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Ea a participat weekendul acesta la un concurs de gătit unde a avut ocazia șă se afișeze cu o ie foarte transparentă.

Andreea Esca a participat în weekend (6 martie), la un concurs culinar tradițional, unde a purtat o ie într-atât de transparentă, încât i-a lăsat vedetei la vedere formele generoase. Prezentatoarea de televiziune este cunoscută pentru ținutele sale decente și discrete care nu permit să se vadă mai mult decât trebuie.

De data aceasta, Andreea Esca a părut mai nonconformistă, dar cu toate că ia a fost transparentă, nu a fost deloc indecentă. Ceea ce i-a surprins pe fani este tocmai abaterea de la stilul ei vestimentar caracteristic. Ea a publicat fotografiile din timpul concursului pe pagina sa de Facebook.

12524328_989726597775695_8220270635231826290_n.jpg

andreea esca ie provocator
Andreea Esca a purtat ia la un concurs culinar
Foto Facebook

 

Apreciaza cu un like pagina noastra de Facebook daca ?i-a placut acest articol. Vei afla ?i mai multe informa?ii interesante!

 

Citește și

 • andreea esca stirile pro tv

  Dan Negru a bătut măr PRO TV, de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1, în loc să se bucure de o primă babană, s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului ”O zi liniştită”, al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.

 • andreea esca stirile pro tv

  Vedeta incontestabilă a postului de televiziune PRO Tv pare să se gândească serios la o schimbare d emacaz în 2016. Mai multe semne arată că Andreea Esca își pregătește plecarea de la PRO Tv, televiziunea la care prezintă știrile din prima zi de emisie, 1 Decembrie 1995.

 • andreea esca 1 decembrie 20 de ani

  Mai ceva ca la un examen important este Andreea Esca de 1 Decembrie. Figura emblematică a Pro Tv se pregăteşte să îmbrace celebrul sacou roşu şi să rostească "Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!". De 20 de ani, ştirista le dă întâlnire telespectatorilor la ora 19.00, iar în câteva zile, va fi din nou cuprinsă de emoţii uriaşe, căci va intra în studio de Ziua Naţională a Românilor.

 • andreea esca

  Generoasă din fire și mare amatoare de surprize, Andreea Esca răspunde prezent ori de câte ori o emoționează o poveste. De data aceasta este vorba despre lista cu dorințe a unei tinere de 30 de ani. Alexandra a pus pe lista lucrurilor de bifat la 30 de ani și o cină cu vedeta PRO Tv. Iată cum a reacționat vedeta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1