Stelian Ogică are o nouă iubită, dar nu uită şi nu iartă: «Pe fosta mea soţie am scos-o din prostituţie»

CLIIMA20130508_0063_1.jpg

Ogică şi noua lui iubită, Cami, sunt foarte fericiţi împreună (captură: Acasă TV)

Despărţit recent de soţia lui Cassandra, cea pe care o alinta "Viespea", Stelian Ogică şi-a găsit o nouă iubită. Cami Headlinger este o tânără cântăreaţă, care visează o carieră de succes în muzica românească.

Ogică nu poate însă să uite relaţia cu fosta lui soţie şi nu ratează nici un moment să o atace.

"Taică-su ştie foarte bine că ea a făcut prostituţie şi eu am scos-o din asta. Acum a revenit, tot asta face. Doar nu era să se ducă să vândă în magazine. În timpul liceului a fost internată la un spital de psihiatrie de părinţii ei pentru că practica moravuri uşoare. Apoi au adus-o în Bucureşti, unde a intrat imediat în legătură cu toate clanurile", a declarat Ogică.

Ogică este foarte supărat pe fosta lui soţie, Cassandra

CLIIMA20130508_0050_1.jpg

Ogică este foarte supărat pe fosta lui soţie, Cassandra (capură: Acasă TV)

Lotomanul a povestit că şi-a dorit foarte mult să fie cu "Viespea" şi că a crezut că o poate schimba.

"Eu am cunoscut-o într-o conjuctură şi am vrut să rămân cu ea. Am ajutat-o mult şi am încercat să o scot din ale ei. Am fost bine o perioadă, până când nu am mai suportat-o. Îşi posta tot felul de fotografii de piţipoancă pe toate siteurile de socializare şi i-am tot spus să înceteze, să se maturizeze", a spus acesta.

Stelian este dezamăgit de reacţiile fostei sale soţii, pe care o acuză de lipsă de caracter.

"Nu are demnitate şi putere să încheie o relaţie în mod decent. De aceea vine pe la toate televiziunile şi face circ. Singurul ei motiv de a apărea la televizor este de a mă discredita pe mine. Ea singură se macină. Cassandra nu mai există pe piaţă decât ca o femeie de moravuri uşoare", a declarat bărbatul.

Cami Headlinger se pregăteşte să se lanseze în muzica românească

CLIIMA20130508_0064_1.jpg

Cami Headlinger se pregăteşte să se lanseze în muzica românească (captură: Acasă TV)

În ceea ce o priveşte pe actuala lui iubită, Ogică are numai cuvinte de laudă. "E o femeie minunată. E cu totul altceva, nici nu se compară. Nu pot să vă spun decât că are cu adevărat ceva de spus", a mărturisit acesta.

Cami a  povestit şi cum a început povestea ei de iubire cu cel mai celebreu cîştigător Loto. "Ne cunoaştem de un an. Ne-am cunoscut pe Facebook. Pe vremea aceea, el era cu Cassandra, iar eu nu am vrut să mă implic în aşa ceva", a spus roşcata.