Smiley a fugit din casa lui Moga

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Viaţa în şase pe care o duceau până acum e istorie. Smiley, Marius şi Iulian Moga încep să se aşeze la casele lor şi să lase în urmă „casa Big Brother" din Pipera.

Se sparge gaşca nebună. Dacă până acum locuiau şase într-o vilă, plătind 3.000 de euro chirie, acum, fraţii Moga şi Smiley se mută, încet-încet cu iubitele lor.

Aceştia nu vor fi însă departe unul de celălalt, căci Marius şi Smiley şi-au făcut case în celebrul cartier VIP de la Cernica, unde s-au mutat deja Andreea Bănică, Andra şi Cătălin Măruţă, dar şi Mihai de la Akcent.

„Casa încă nu e gata, mai am puţin de aşteptat", ne-a declarat Smiley, care recent şi-a luat şi un Mercedes GLK, de 50.000 de euro. „Investiţia imobiliară a fost prima. Ea era urgentă şi importantă", ne-a lămurit solistul.

Şi Marius Moga pare hotărât să se aşeze la casa lui, din moment ce relaţia cu Iulia Vântur merge din ce în mai bine, iar fratele său, Iulian, cuplat cu Iulia Pârlea (Antena 1), îi urmează exemplul.

Smiley, care de curând şi-a făcut propriul studio de înregistrări, „HaHaHa Production", a lămurit, în premieră pentru Click!, aşa-zisa ruptură de Marius Moga.

„Dorinţa de a-mi face propriul studio a fost suficientă pentru a fi speculată de presă. Am vrut să fac şi alte proiecte. E vorba despre nevoia de exprimare artistică diferită. Cu Marius voi lucra în continuare. În plus, îi cer mereu părerea şi ştiu că întotdeauna îmi va da un sfat dezinteresat, precum şi un sfat profesionist. Aşadar, între mine şi Moga nu există nici o ruptură. Facem o echipă foarte bună", ne-a declarat Smiley, care are de lucru până peste cap: pregăteşte albumul său, al lui Alex, al lui CRBL şi pe cel al trupei SIMPLU.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul