Simona Ţăranu, vacanţă în Maldive în plină pandemie: “Angajaţii purtau mască în permanenţă, dar turiştii nu”

simona31.jpeg

Simona Taranu
Citeste tot despre: 

Simona Ţăranu, frumoasa prezentatoare a ştirilor Digi Sport, şi soţul ei s-au răsfăţat cu o vacanţă în Maldive, o escapadă binevenită după un an dificil, cum a fost 2020.

Cum se desfăşoară exact un sejur în pandemie, care au fost regulile pe care le-au respectat cu stricteţe, ce teste au fost nevoiţi să facă, atât la venire, cât şi la plecare, când au renunţat la mască, despre toate astea aflaţi într-un interviu OK!

OK!: Ce destinaţie de vacanţă ai ales? Cât a durat?


Am făcut o tradiţie ca la fiecare început de an să mergem în căutarea verii. De data aceasta nu ne-am făcut planuri, nu am organizat noi vacanţa, ci ne-am lăsat pe mâna unei agenţii. Din cauza vremurilor pe care le traversăm, a fost primul an în care s-a ocupat în totalitate de vacanţă noastră o agenţie. Şi nu regretăm nimic. Am ales Maldive, pentru că era o destinaţie accesibilă, în primul rând din cauza procedurilor parcurse în contextul pandemiei, dar şi din considerentul că nu am mai fost acolo. Am stat 9 zile, iar în detrimentul zborului charter am optat pentru o cursă de linie, cu escală în DOHA. Pentru că nu am organizat noi vacanţa şi nu am mai simţit-o ca pe o aventură, am avut câteva dorinţe. Nu ne plac zonele comerciale, aglomerate. Vrem să ne simţim mai aproape de natură, să avem parte de intimitate. Aşa că am optat pentru o insulă mică, cu un singur resort, mai puţin cunoscută şi unde nu te împiedici de şezlonguri la tot pasul. Ne-am dorit linişte şi relaxare. Să nu auzim nicio notă muzicală, ci să lăsăm natura să ne încânte.

Citește mai multe aici!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1