Silvia Lăuneanu, despre căsnicie, America şi suferinţa care a readus-o în România

silvia8.jpg

Silvia Lăuneanu

A dus multe bătălii, dar a reuşit să învingă în fiecare dintre ei. Şi-a pierdut tată când avea mai multă nevoie de afecţiunea lui, iar astăzi îşi susţine mama care a fost diagnosticată cu o boală gravă.

Dincolo de toate astea, Silvia Lăuneanu are astăzi familia pe care şi-a dorit-o întotdeauna, o viaţă în America şi un partener de viaţă alături de care construieşte o poveste sinceră, despre dragoste şi dăruire. Frumoasa brunetă a rămas însă aceeaşi ''Fată cu vioara'', nu şi-a pierdut simplitatea şi continuă să împrăştie aceeaşi căldură în relaţie cu ceilalţi.

OK!: Silvia, te sperie pandemia cu care ne luptăm? Cum de te-a prins în România?

Silvia Lăuneanu: Nu sunt o persoană care să se panicheze repede. Nici în aceste momente (parcă desprinse dintr-un film) nu simt teamă, dar categoric respect măsurile de siguranţă impuse de situaţie. Sunt optimistă că lucrurile vor reveni la normal cât mai curând şi cred că tot ce se întâmplă acum este o lecţie pe care noi, umanitatea, trebuie să o învăţăm. Altfel decizia revenirii în România a fost făcută dintr-un motiv familial şi trist. Ambele noastre mame sunt foarte bolnave şi singure. Trebuie să rămânem aici o perioadă nedeteminată şi să le oferim sprijinul nostru.

Citește mai multe aici!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1