Reacția lui Mihai Trăistariu când a aflat câștigătorul Eurovision

12-13-vedete-traistariu-cu-tifetz-pe-cap.jpg

mihai traistariu eurovision
Mihai Trăistariu era foarte încrezător că va câștiga etapa de anul acesta la Eurovision
Foto Facebook

Mihai Trăistariu (39 de ani) a participat anul acesta la etapa națională Eurovision cu piesa „Paradisio”. Acesta era foarte încrezător că va câștiga etapa națională și va putea reprezenta România la Stockholm. Suedia. Se pare însă că artistul nu a avut suficienți fani și nu a câștigat așa cum se aștepta.

Cel care va reprezenta România la Eurovision 2016 la Stockholm în luna mai va fi Ovidiu Anton (33 de ani). Când a aflat cine este câștigătorul, Mihai Trăistariu a ținut să îl felicite pe Ovidiu Anton pe pagina sa de Facebook. „Bravo Ovidiu Anton! Chiar mă bucur sincer pentru tine. România are nevoie de voci noi...Succes maxim!”, i-a urat Trăistariu câstigătorului.

Fanii săi nu s-au așteptat ca acesta să nu strângă suficiente voturi din partea publicului. Trăstariu a devenit foarte cunoscut atunci când a participat în 2006 la Eurovicion cu piesa „Tornero”, obținând la etapele europene locuri foarte bune în clasament.

Piesa lui Ovidiu Anton, „Moment of Silence”, pare să fi impresionat mai mult publicul. El a condus detașat în timpul televotingului, obținând 6.585 de voturi, față de următorul concurent, formația Vanotek, care a avut 4.702 voturi.

Etapa europeană Eurovision 2015 a fost câștigată de suedezul Måns Zelmerlöw, cu piesa “Heores”. Astfel, anul acesta Eurovisionul se va ține în capitala Suediei, Stockholm în zilele de 10, 12 și 14 mai.

Citește și

 • Mihai Trăistariu, favoritul numărul unu al publicului la selecţia naţională Eurovision din acest an, ţine cu tot dinadinsul să reprezinte România la Stockholm. Are încredere în el şi planuri mari pe mai departe. Dacă va câştiga finala de duminică seară, promite că va cumpăra un show din afară, care costă peste 100.000 de euro. 

 • mihai_traistariu

  Ieri a trecut un prim hop! Mihai Trăistariu (39 ani) s-a calificat la selecția națională a concursului Eurovision, care va avea loc la Baia Mare, pe 4 și 6 martie.

 • mihai traistariu

  Luni, 25 ianuarie, Mihai Trăistariu a lansat piesa și videoclipul cu care este hotărât să participe la Eurovision 2016. „Paradisio” a ieșit pe piață la timp, așa cum anunțase artistul, însă de dragul punctualității, Mihai a sacrificat calitatea clipu lui.

 • mihai traistariu eurovision preselectie baia mare

  Cu toate că juriul nu a fost prea indulgent cu Mihai Trăistariu, el reușind să se califice la mustață în finala de duminică, practic fiind al patrulea finalist ales de juriu, cu cel mai mic punctaj, respectiv 33 puncte, artistul speră să dea lovitura la Eurovision.

 • cristi faur dream walkers

  Finala națională Eurovision 2016 are loc duminică, 6 martie, de la 20:30, la Baia Mare. Concursul este transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro. Cei șase finaliși: Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cu emoțiile la nivel maxim, întrucât unul dintre ei va avea onoarea de a reprezenta România la finala europeană a Eurovisionului, în luna mai, în Suedia.

 • Scoate hit după hit, are concerte pe bandă rulantă alături de Vunk, iar acasă se bucură de o familie frumoasă, mai ales că anul trecut s-a însurat şi a devenit tată. Un singur of are Cornel Ilie, prezentatorul Eurovision de anul acesta: nu reuşeşte să scape de un viloi cu 8 camere, ridicat pe un teren de 2.000 de metri pătraţi.