Răzvan Fodor renunţă la «Vorbeşte lumea» pentru «MasterChef»

fodor.jpg

Diana Irina Razvan Fodor eveniment
Cine-i va lua locul la «Vorbeşte Lumea»?
Foto Click!

Simpaticul coleg al Vicăi, al lui Sore şi al lui Nadine le părăseşte de pe 1 septembrie. Răzvan Fodor renunţă la emisiunea «Vorbeşte lumea», pe care o prezintă la Pro TV alături colegele lui, pentru emsiunea «MasterChef».

El a anunțat în direct la emisiunea «Vorbește lumea» că, începând de la 1 septembrie, se va dedica cooking show-ului «MasterChef».
Prezentatorul a făcut anunțul în prima parte a ediției de luni a emisiunii, iar de marţi va reveni în platoul «MasterChef», pentru filmările unui nou sezon incendiar.
Programul de filmare de la MasterChef va fi unul extrem de aglomerat, care prevede și probe în deplasare, lucru care nu-i va mai permite lui Răzvan să fie alături de colegele lui.
«Am tot vorbit că începe sezonul nou „MasterChef” și că va trebui să plec acolo. E un program intens, vom avea multe filmări în afara Bucureștiului. O să mă dedic în următoarea perioadă proiectului MasterChef dar voi intra în direct cu voi de acolo și vă voi aduce informații la cald, din culise», a declarat Răzvan Fodor, la «Vorbește lumea».
Cine l-ar putea înlocui?
Se zvoneşte că de ceva vreme se dau probe pentru ca o nouă vedetă feminină să le fie colegă lui Sore, Vicăi şi lui Nadine. Cea mai potrivită prezenţă ar fi Cristina Cioran, prietena şi fosta colegă a Vicăi, de la „Ferma Vedetelor”.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1