Presupusul iubit al lui Bote, manechin de succes în Asia

CLIIMA20130830_0140_1.jpg

Daniel Ciobanu, la o discuţie cu un călugăr budist

Numele unuia dintre cei mai apreciaţi manechini români a ajuns pe buzele tuturor în anul 2007, în urma unei presupuse idile a acestuia cu designerul Cătălin Botezatu.

După scandalul-monstru care a izbucnit la acea vreme, manechinul a realizat că viitorul lui în moda autohtonă este compromis, aşa că a şi-a încercat norocul în străinătate. Daniel a plecat din ţară, iar şansa i-a surâs repede.

La scurt timp după ce a părăsit România, el a apărut pe coperta ediţiei internaţionale a prestigioasei reviste "Men's Health", fiind primul model român care a reuşit această performanţă. Daniel Ciobanu a prins contracte foarte avantajoase cu agenţii de modeling internaţionale, iar în cei şase ani câţi au trecut de la scandalul cu Botezatu toate i-au mers din plin. Românul a colaborat cu agenţii din Singapore, Japonia, Brazilia, Australia, Taiwan, Israel, India, Thailanda şi China.

Daniel Ciobanu a apărut pe coperta revistei Men’s Health, ediţia de Singapore

CLIIMA20130830_0141_1.jpg

Daniel Ciobanu, la o discuţie cu un călugăr budist

Contractele pe care le-a încheiat l-au purtat prin toată lumea, dar în cea mai mare parte a timpului a stat în Asia. Odată cu succesul, au venit şi banii, câştigând sume fabuloase comparativ cu cele pe care le iau modelele care lucrează în ţară.

Faptul că timp de şase ani s-a rupt complet de România a pus capac şi scandalului uriaş în care a fost implicat. În 2007, a fost făcută publică o înregistrare audio în care designerul Cătălin Botezatu îi făcea lui Daniel declaraţii despre care s-a speculat că ar trăda o apropiere intimă între ei.  Designerul a infirmat presupusa idilă cu manechinul, iar cu trecerea timpului, povestea a fost îngropată. 

CLIIMA20130830_0142_1.jpg

Daniel Ciobanu, la o discuţie cu un călugăr budist

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1