Oana Roman a făcut senzaţie la nunta Adelinei Pestriţu. "Ce mult ai slăbit! Superbă"

oana-roman-slaba-2019.jpg

Oana Roman a făcut senzaţie la nunta Adelinei Pestriţu. "Ce mult ai slăbit! Superbă"
Sursa foto: Facebook

Oana Roman a atras toate privirile la nunta Adelinei Pestriţu! Vedeta a mai dat joc câteva kilograme, iar rochia pe care a purtatat-o la petrecere i-a pus silueta în evidenţă.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit sâmbătă, 20 iulie. Evenimentul a fost unul fastuos, la care au participat sute de persoane. Printre invitaţi s-a aflat şi Oana Roman, care a atras toate privirile.

Oana Roman a avut două ţinute: o rochie scurtă, cu flori, pentru cununia religioasă. Rochia lungă, albastră, pe care a ales-o pentru seară, a fost cea care a pus-o însă în evidenţă. Vedeta a reuşit să slăbească, iar outfitu-l ales i-a venit mănuşă.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Motivul pentru care Adelina Pestriţu a fost criticată în ziua nunţii: ”Strică tot!”

Încă un mit spulberat! Te ajută, într-adevăr, apa cu lămâie să slăbeşti?

Citește și

  • Ocupată până peste cap cu serviciul, Oana Roman trebuie să facă zeci de drumuri prin oraş, aşa că doar un şofer o putea scoate din impas. Însă nu a ales un bărbat în vârstă, ci un tip foarte sexy.

  • Îndrăgostită lulea de manechinul Alex Avram, fiica lui Petre Roman profită de orice ocazie pentru a-şi striga iubirea, în gura mare.

  • Deşi nu are iubit, Oana Roman este hotărâtă, la cei 34 de ani, să rămână însărcinată, chiar şi anul acesta. O încurajează sprijinul mamei sale, iar lipsa unui tată din viaţa copilului nu reprezintă un motiv să-şi răpească bucuria de a deveni mamă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1