Oana Matache: ”Delia e mai mulțumită cu statutul de mătușă, decât cu cel de mamă”

delia-oana-sora.jpg

oana matache delia matache
Oana și Delia Matache seamănă ca două picături de apă
foto: arhiva personala

Are tot ce-i trebuie și tot ce vrea, dar din schemă lipsește un bebeluș. Cel puțin așa au considerat fanii și apropiații, care în ultimii ani o întrebau insistent când are de gând să rămână gravidă. Delia și-a ieșit din pepeni de multe ori legat de acest subiect, declarând că e o chestiune mult prea intimă pentru a o discuta la vedere, cu oricine, oricând. Iată că sora ei, Oana Matache, aduce lămuriri.

La 37 de ani are succes, celebritate, bani și un soț bun de pus pe rană. Delia Matache a fost deseori pusă la colț cu întrebarea obsedantă “pe când un copil?”. De fiecare dată, solista a încercat să ocolească răspunsul elegant. Oana Matache (28 de ani), sora Deliei, a dat însă din casă și a vorbit despre relația foarte strânsă pe care o are cu sora ei. ”Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei”, a declarat Oana pentru www.click.ro.

nepoti-delia.jpg

nepoti delia
Jessica și Bogdănel, nepoțeii Deliei Matache, sunt adorabili
foto: Photo for kids

Oana Matache, sora mai mica a Deliei Matache, are deja doi copii, o fetiță, Jessica, în vârstă de un an și jumătate, și un băiețel, Bogdănel, de doar două luni. ”Eu și Răzvan (n.r. soțul ei) credeam că vom avea copii la distanță de vreo cinci ani. Așa au venit, unul după altul. Suntem cu energia pe plus, chiar dacă avem doi copii atât de mici. Am luat o bonă, altfel era imposibil să faci față”, ne-a mai spus Oana.

Citește și:

S-au decis! Delia, surprinsă la clinica de fertilizare. “Acum lucrăm la copil”

De ce nu face Delia copii? Artista e sinceră și dă cărțile pe față

 

Citește și

  • După ceremonia religioasă, ce a avut loc duminica trecută, pe 15 aprilie, în care cea mică a fost creștinată, cele două „prințese”, Oana Matache și fiica ei, Jessica, și-au surprins plăcut urmăritorii de pe Instagram, atunci când au apărut într-un pictorial inedit, care le înfățișează pe acestea în ipostaze tandre.

  • oana matache

    Duminică a fost o zi plină pentru graviduţele din showbiz. După Gabriela Cristea, Oana Matache, sora mai mică a Deliei, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Blondina a ajuns la spita de sâmbătă seară pentru un control de rutină, dar medicii au interbat-o şi nu au băgat-o în operaţie duminică dimineaţă. În jurul prânzului, ea şi-a cunoscut bebeluşul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1