Nicu Constantin a fost anul trecut să-şi vadă cavoul!

Citeste tot despre: 

Peste Eforie Sud, orășelul natal al regretatului actor Nicu Constantin, s-a așternut tristețea. Toți vecinii și prietenii se vor strânge, sâmbătă, la casa părintească a artistului, unde trupul neînsuflețit va fi depus pentru câteva ore.

Ei își amintesc de Nicu Constantin ca fiind un om cu frică de Dumnezeu și care obișnuia să participe la slujbele religioase, mai ales vara, când trecea mai des pe la Eforie Sud.

„Venea mereu îmbrăcat în alb și se așeza la intrarea în biserică. Uneori venea cu pomelnic și spunea «Să ne pomeniți, părinte, cât puteți de mult». Anul trecut, l-am găsit în cimitir, la cavoul său. Mi-a spus: «Am venit să văd cum mi-au făcut locul de veci»", își amintește părintele Lucian.

Nicu Constantin făcea adesea donații pentru biserică, însă, din modestie, nu voia ca oamenii să știe despre actele sale de caritate. Și Nastasia Rațiu, administrator al bisericii, își amintește cu mult drag de marele actor.

Era o persoană foarte smerită. Era și foarte popular. El vorbea cu orice om, și cu intelectualii și cu cei care aveau mai puțină carte. În biserica asta a și botezat un copil cu soția lui", spune femeia în vârstă de 71 de ani.

Ea spune că însuși actorul Nicu Constantin a fost botezat în Biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul și că tot aici a lăsat vorbă să i se oficieze și slujba de înmormântare, care va avea loc mâine, la orele 12.00.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1