Nick Rădoi şi-a ''albit'' iubita cu pupici în aeroport - FOTO EXCLUSIV

nick-si-madalina-apostol2.jpg

nick-si-madalina-apostol
Mădălina Apostol nu a vrut să fie fotografiată în aeroport şi şi-a ascuns faţa sub o coală de hârtie
Foto: Mihai Ionescu

I-au trecut multe prin pat, însă de nici una nu s-a îndrăgostit în asemena hal, încât să zboare peste 10.000 km, din SUA până în România. Milionarul Nick Rădoi (51 de ani) a sosit marţi noaptea în Bucureşti, pentru noua sa iubită, Mădălina Apostol (29 de ani). Afaceristul îi coace o surpriză de zile mari brunetei.

După 17 ore de zbor, excentricul om de afaceri Nick Rădoi a ajuns în ţară. Marţi, la ora 01.00 noaptea, acesta a aterizat, cu o cursă de Amsterdam, pe Aeroportul Henri Coandă, unde a fost aşteptat de mai mulţi prieteni, care i-au cărat bagajele voluminoase, dar şi de Andreea Antonescu (31 de ani), solista fugind de lângă copil ca să-şi întâmpine amicul. Cum era de aşteptat, proaspăta iubită a afaceristului a fost şi ea nerăbdătoare să-l vadă, însă pentru a nu fi fotografiată, Mădălina Apostol a preferat să-l aştepte în maşină.

Avionul a aterizat cu o întârziere de o jumătate de oră, iar în momentul în care bărbatul înalt, îmbrăcat în costum negru, şi-a făcut apariţia în aeroroport, oamenii din zonă au început să-l strige pe nume şi să-l aplaude, de parcă l-ar fi văzut pe Obama. Când şi-a întâlnit iubita, s-a dus glonţ spre ea şi a sărutat-o cu foc pe gură, în timp ce aceasta a încercat să-şi ascundă faţa sub o coală de hârtie perforată doar în zona ochilor. Au încărcat bagajele înţesate de cadouri pentru Mădălina şi cei doi copii ai ei, de 6, respectiv 8 ani (n.r. – dintr-o relaţie anterioară), apoi au gonit spre locuinţa acesteia, unde se pare că „porumbeii” au avut o noapte fierbinte.
Potrivit surselor Click!, între Mădălina şi Nick e iubire mare, mai ales că este singura femeie care l-a făcut să parcurgă 10.000 de kilometri pentru ea. Ultima dată, Rădoi a venit în  ţară în urmă cu trei ani, dar pentru o problemă de afaceri. Acum însă, scopul e unul romantic: ziua Mădălinei. „Nick i-a organizat o petrecere ca-n poveşti. Omul a scos o grămadă de bani din buzunar pentru a-i închiria o masă VIP la club, în Mamaia. Şampania scumpă va curge şiroaie, tortul va fi ca la nuntă, iar printre cei prezenţi se vor număra Pepe şi primarul Radu Mazăre. Au închiriat mai multe camere la hotelul de cinci stele, unde vor sta şi prietenele Mădălinei. Nick a plătit şi patru bodyguarzi”, ne-a spus o sursă din preajma afaceristului.   

Are «priză» la vedete

Lui Nick Rădoi i-au călcat pragul casei din America numai vedete. Prima care l-a vizitat a fost Anda Adam. După mai multe conversaţii pe Facebook, milionarul a invitat-o să-i fie alături de ziua lui, în luna ianuarie a anului trecut. Acesta a răsfăţat-o cu multe cadouri, printre care un inel cu diamante de 4 carate, de 20.000 de euro. La scurt timp, acesta a legat o relaţie cu solista de muzică populară Alina Radi şi cu interpreta Anamaria Ferenţ.

Rădoi are în America 16 maşini şi vile de lux

Viaţa românului Nick Rădoi pare un scenariu de film de la Hollywood. El povesteşte că familia sa a fost expulzată din ţară, acum 35 de ani, pentru că tatăl său lucra la Radio Europa Liberă, post care critica regimul comunist. Au ajuns la New York cu 300 de dolari în buzunar, când Nick avea 19 ani. Acum, trăieşte în lux: are 16 maşini de lux, proprietăţi la munte şi pe Litoral, câteva în Mexic.

CLICK! SPUNE

Nick Rădoi şi Mădălina Apostol se cunosc de un an, însă sunt împreună de aproape două luni. Luna aceasta, ea l-a vizitat în America, unde a stat trei săptămâni.

madalina-apostol.jpg

madalina-apostol
Mădălina Apostol nu a vrut să fie fotografiată în aeroport şi şi-a ascuns faţa sub o coală de hârtie
Foto: Mihai Ionescu

 

nick-si-madalina-apostol-.jpg

nick-si-madalina-apostol
Nick a fost condus de iubită acasă la ea, de unde n-au mai ieşit până a doua zi
Foto: Mihai Ionescu

nick-in-masina.jpg

nick-in-masina
Nick a fost condus de iubită acasă la ea, de unde n-au mai ieşit până a doua zi
Foto: Mihai Ionescu

nick-si-andreea-antonescu.jpg

nick-si-andreea-antonescu
La aeroport a venit şi Andreea Antonescu, care i-a sărit lui Nick Rădoi direct în braţe
Foto: Mihai Ionescu

 

nick-si-anda-adam.jpg

nick-si-anda-adam
Foto: Mihai Ionescu

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1