Natalia Mateuţ, hărţuită cu mesaje de la Alin Stoica

Citeste tot despre: 

Frumoasa fiică a fostului dinamovist Dorin Mateuţ este curtată de băiatul ex-stelistului Tudorel Stoica. Mai exact Alin Stoica, jucător care, deşi nu prea a excelat pe teren, în ultima vreme, îţi păstrează performanţa şi palmaresul în materie de noi cuceriri.

Ultima sa victimă este Natalia Mateuţ, care a mărturisit pentru stl.ro că este "atacată" non-stop cu sms-uri de către Alin Stoica, mai ales în ultimele luni, după ce s-a despărţit de iubitul său, Sami Mahmoud.

"Îmi trimite sute de sms-uri, iar atunci când îl dor degetele îşi pune prietenii să-mi transmită că ar vrea şi el să se împrietenească cu mine. Eu ce să-i fac? Îl las să spere. Stiţi cum e, speranţa moare ultima!", a explicat Natalia pentru stl.ro.

Şi alţi fotbalişti români, precum Cristi Daminuţă sau Nicolae Mitea au mai încercat să marcheze "în poarta" Nataliei Mateuţ, însă nu au avut nici cea mai mica urmă de succes.

"Ăştia doi, Daminuţă şi Mitea, sunt chiar naivi, ca să nu le spun în alt fel. Ştiu că nu au nicio şansă, dar ei încearcă de parcă ar fi disperaţi. Uneori mă şi amuz pe seama lor", a mai declarat fiica fostului dinamovist.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1