Majda, mesaj de pe patul de spital, din Turcia: "Operația a durat 4 ore, iar eu mă simt foarte bine"

majda-aboulumosha.jpg

Majda, zâmbitoare, înainte de operație
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A împlinit 33 de ani pe 14 octombrie, iar pe 16, la 2 zile după aniversare, ne anunța de pe un pat de spital din Turcia că se pregătește să intre în operație. Click! a aflat ce motiv a adus-o pe Majda Aboulumosha în această situație, dar și cum se simte după intervenție.

Vineri seara, Majda Aboulumosha lăsa un mesaj optimist pe Facebook și pe Instagram, alături de o fotografie în care zâmbea, deși în acel moment se afla pregătită să intre într-o operație, la o clinică din Istanbul, Turcia.

"Încă puțin și intru în operație. Momentan nu mă încearcă nicio emoție, nu-mi dau seama dacă se datorează faptului că știu că sunt pe mâini foarte bune sau pur și simplu ăsta îmi e felul, să îmi păstrez calmul. Am luat această decizie după multe consultații. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriți de atâta timp și v-ați obișnuit cu sinceritatea mea", scria Majda, aici.

Ce spune Majda Aboulumosha, despre operația estetică din Turcia

Click! a contactat-o pe vedetă și așa am aflat că intervenția chirurgicală are legătură cu transformarea prin care Majda a trecut, legat de greutate. Pentru că a slăbit peste 20 kg, Majda a decis să își facă o mastopexie (lifting mamar), pentru ca decolteul să arate cât mai bine, iar ea să se simtă fericită în pielea ei.

majda-pe-plaja.png

Majda, vara aceasta, pe plajă
foto: Instagram

"Am ales să fac operația de mastopexie pentru că am slăbit peste 20 de kilograme. Nu am optat însă pentru o mărire de sâni, deoarece mă simt confortabil așa. Cât despre perioadă, am decis să mă operez pe timp de pandemie, chiar în Turcia, pentru că știam că merg într-un spital sigur, cu medicii profesioniști, care pun sănătatea pacientului pe primul plan. Am făcut testul COVID la internare. Eu am mare încredere în Ensar Duman, consilier medical și reprezentant al spitalului din Turcia, în România, nu spun asta pentru că îmi este prieten, dacă el știa că există vreun risc sau nu e momentul să plec, mi-ar fi spus. Și asta nu doar mie, așa procedează cu toți pacientii lui. Operația a durat în jur de 4 ore, iar eu mă simt foarte bine. Voi sta în spital o singură seară, mâine (n.r.: astăzi) mă externez", a declarat Majda pentru Click!.

majda.png

Așa arăta Majda la 90 kg. Așa arată acum
foto: Facebook

"Am acumulat și 10 kg într-o lună"

Majda Aboulumosha este, de departe, una dintre cele mai sexy vedete tv. Este actriță, ați văzut-o în telenovelele de succes de la Acasă TV “Aniela“ și în “Iubire și onoare“ și în diverse reality-show-uri. A fost colega lui Cristi Brancu, la Agenția VIP, și a prezentat, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea de divertisment “Showbiz Report“, de la Antena Stars. În luna aprilie a acestui an, Majda a povestit cum a reușit să își modeleze silueta.

“Am avut o etapă, în urmă cu 2 ani, când am acumulat 10 kilograme într-o lună. A fost un șoc! Am făcut sală, antrenamente grele, antrenor personal, dietă cântărită, masaje zilnice, iar pe cântar nu slăbeam nici măcar 100 de grame. Atunci mi-am dat seama că trebuie să învăț să am răbdare din nou, să mă întorc la o dietă cu care corpul meu era prieten, să fiu blândă cu mine. Rezultatele au apărut! Vreau să fiu sănătoasă pentru mine și pentru copilul meu! Mi-am promis că o să lupt mereu pentru ea. Să nu uitați să vă acceptați, să vă îmbrățișați, să vă spuneți că o să reușiți, că viața e făcută și din schimbări. Dacă cumva o să mă vedeți iar cu multe kilograme în plus să nu uitați să-mi vedeți și zâmbetul. Concentrați-vă pe ce e esențial! Dacă o să cad, o să știu să mă ridic de fiecare dată! Tu poți orice".

Citește și:

Emoționant! Majda și-a găsit tatăl natural, după 25 de ani de căutări: "A plecat când aveam un an, mi-au spus că a murit"

Majda, despre viața la 90 kg și cum a reușit să slăbească: "Acum doi ani acumulasem 10 kg într-o lună"

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul