Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

Citeste tot despre: 

Clarvăzătoarea Carmen Harra susţine că a vorbit cu spiritul artistei, care i-ar fi povestit lucruri incredibile despre viaţa şi moartea ei.

Conform ziarului Ring, Carmen Harra s-ar fi conversat cu spiritul Mădălinei Manole, care i-ar fi confesat că nu s-a sinucis şi regrată că poartă acest stigmat.

„Îl visam pe Şerban după ce a murit şi asta mă făcea de multe ori să mă trezesc plângând. Nu am fost fericită alături de Petru, chiar dacă din afară totul părea foarte frumos. Pe Petru îl deranja afecţiunea mea faţă de Şerban şi am avut discuţii aprinse cu el din cauza obsesiei mele. Mă acuza că sunt nebună, îmi cerea să încetez. Nici preotul la care m-am confesat nu m-a înţeles. Acum sunt foarte liniştită. Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă şi am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut. Este nedrept", a declarat prezicătoarea că ar fi aflat în urma conversaţiei ezoterice.

Cântăreaţa îl acuză pe soţul ei că ar fi scris acel mesaj de adio pe telefonul ei pentru a nu fi acuzat de uciderea ei.

„În noaptea respectivă, sufletul meu se învârtea prin casă. Îmi vedeam corpul şi nu-mi dădeam seama ce se întâmplă, voiam să trăiesc. Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat după ce m-au găsit. Amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru", a mai spus Carmen Harra că i-ar fi transmis spiritul Mădălinei.

Vezi imagini de la înmormântarea Mădălinei Manole

În plus, clarvăzătoarea susţine că Mădălina era agresată fizic de Petru şi voia să divorţeze de el.

„A existat o discuţie foarte aprinsă cu Petru, pentru că a ajuns foarte târziu acasă în acea seară. Totul s-a întâmplat la miezul nopţii. N-am ştiut că substanţa respectivă este pesticid, pentru că pe sticla respectivă nu era nicio etichetă. A fost vorba de o combinaţie cu substanţa toxică, însă neintenţionată. Lui Petru îi este frică de faptul că ar putea fi acuzat de moartea mea, din cauza certurilor noastre care, de la un moment dat, au devenit violente. Mă agresa fizic. Voiam să divorţez de Petru şi am avut discuţii pe această temă."

Totodată, spiritul Mădălinei a dezvăluit că misterul morţii ei se va elucida în primăvară când cineva va face spune adevărul. După ce va fi deshumată, ea vrea să fie îngropată lângă Şerban Georgescu, fostul ei soţ.

"Cineva va mărturisi adevărul. Nu va fi nimeni acuzat de moartea mea. Voi fi deshumată şi reîngropată în altă parte, pentru că nu sunt clare rezultatele autopsiei legate de combinaţia de substanţe. Vreau să fiu înmormantată lângă Şerban", ar fi afirmat spiritul Mădălinei Manole prin Carmen Harra.

Pe aceeaşi temă:

Carmen Harra crede că Mădălina trebuia să moară!

Carmen Harra: «Mădălina avea o depresie clinică netratată»

Carmen Rădulescu: «Şerban m-a anunţat că Mădălina o să moară»

Vrăjitoarea Sidonia: «O femeie i-a făcut farmece de moarte Mădălinei Manole»

Părinţii Mădălinei Manole spun că Mircea Petru este responsabil pentru moartea fiicei lor