Mădălina l-a rugat pe un prieten să o ajute să se sinucidă

Citeste tot despre: 

Ciprian Antohi, un prieten de familie de-al Mădălinei Manole a mărturisit într-un interviu acordat Pro TV, că vedeta i-a cerut să o ajute să se sinucidă.

Antohi a declarat că în ultima vreme era schimbată, ca şi cum ar fi trecut printr-o traumă. "Am întrebat-o de ce a făcut-o, ce se întâmplă. Mi-a spus că nu se mai suportă, că e hidoasă", a povestit acesta.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Când mergea la emisiuni şi se uita la casete zicea că arată bine, însă ulterior ea credea că era de fapt hidoasă şi că nu se mai suportă.

"Trebuie să mă ajuţi să duc treaba până la final", i-a spus Mădălina amicului ei. "Asta nu se întâmpla niciodată", i-a replicat el.

Prietenul Mădălinei a întrebat-o dacă a ajuns la concluzia că s-a grăbit atunci când s-a căsătorit cu Petru şi a făcut un copil, însă ea negat. Antohi i-ar fi spus că dacă se va sinucide, vor suferi foarte mulţi oameni, iar ea a spus: "Da, da, să suferiţi!", apoi a regretat aceste cuvinte.

Ciprian a declarat că a vrut să o ducă la medic pe Mădălina, dar ea nu a acceptat, de teamă să nu afle lumea.

"La un moment dat a căutat pe internet informaţii despre sinucidere şi mi-a arătat ce reacţii adverse dădeau acele metode. Eu credeam că Mădălina voia să atragă atenţia, că sunt mofturi, fiţe de vedetă", a povestit Ciprian.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1