Lucia Bubulac: «Logodnica lui Crişan nu va sta cu copiii mei»

CLIIMA20100708_0150_1.jpg

Lucia şi Cătălin au fost căsătoriţi timp de 20 de ani. Cei doi copii ai lor, Daria şi Raris, au rămas, după divorţ, în custodia mamei
Citeste tot despre: 

Logodna lui Cătălin Crişan a luat-o prin surprindere pe fosta lui soţie, Lucia Bubulac. Deşi a depăşit momentul divorţului, Lucia nu pare deloc încântată de ideea că o altă femeie va avea rolul de mamă vitregă pentru cei doi copii ai săi.

Nouă luni au trecut de la divorţul Luciei şi al lui Cătălin Crişan, iar solistul şi-a refăcut rapid viaţa sentimentală, plănuindu-şi deja cea de-a doua căsătorie.

Vestea că fostul ei soţ s-a logodit nu a deranjat-o pe Lucia, dar gândul că Alina, actuala lui iubită, va fi a doua mamă pentru copiii lor, nu i-a picat bine deloc: „Nu există nici o perspectivă de acest fel. Logodnica lui nu-şi va petrece timpul cu copiii mei. Ei nu au ştiut că tatăl lor s-a logodit. Le doresc să aibă o căsnicie de cel puţin 20 de ani, atât cât am avut eu. Nu cred că s-a ascuns de nimeni Cătălin. Cred că atunci şi acolo a simţit el să se logodească", a declarat Lucia, la emisiunea „Răi, da buni!" (Antena 2).

Mult mai liniştit şi pacifist, solistul pregăteşte atent momentul în care Daria (9 ani) şi Raris (5 ani) vor face cunoştinţă cu Alina: „Momentan, o ştiu din poze, iar Daria, fiind mai mare, a înţeles că nu e nimic rău ca eu să am o altă parteneră. Probabil şi fosta mea soţie se va căsători, iar eu nu-i voi interzice viitorului ei soţ să petreacă timpul cu cei mici. Deci nici ea nu-mi poate interzice nimic", a declarat Crişan, pentru Click! Cătălin şi Alina Cupşa au făcut schimb de jurăminte pe data de 28 iunie, la Ierusalim, dar nu au stabilit, încă, data nunţii. 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1