Loredana, şomeră de lux la Sibiu

Citeste tot despre: 

După ce a pierdut postul de asistentă la show-ul lui Dan Capatos şi s-a văzut şomeră de lux, Loredana Chivu s-a mutat cu iubitul ei, Mircea Ureche, la Sibiu. Blonda nu mai stă în Bucureşti de două luni şi se chinuie şi să treacă examenul pentru carnetul de conducere.

Aleasă în primăvară prin concurs asistentă la „Un show păcătos", Loredana Chivu a devenit peste noapte vedetă.

Blonda a pozat imediat în Playboy, atrăgând astfel atenţia cuceritorilor patriei.

Ea a renunţat la relaţia pe care o avea cu un fost fotbalist, Laurenţiu Ţone, şi s-a cuplat cu un băiat de bani gata din Sibiu, pe nume Mircea Ureche.

Fiul unuia dintre acţionarii celui mai mare grup de panificaţie din România, tânărul s-a îndrăgostit-lulea de Loredana şi şi-a lăsat baltă fosta iubită, actriţa de telenovele Dana Hauer, cu care avusese o relaţie de lungă durată.

În urmă cu o lună însă, Lore a aflat cu stupoare că locul ei pe scaunul de asistentă de la show-ul lui Dan Capatos a fost luat de Bianca Drăguşanu, propulsată în showbiz de Cătălin Botezatu.

Cum nu a primit până acum nici o ofertă care s-o tenteze să continue în televiziune, ea şi-a luat tălpăşiţa şi a decis să se mute la Sibiu, acolo unde locuieşte iubitul ei, Mircea.

„În ultimele două luni am stat practic doar vreo trei zile în Bucureşti, restul numai la Sibiu. Mi-am făcut şi mutaţie în buletin", ne-a declarat blonda, care a ratat, recent, ocazia să-şi ia permisul de conducere.

„Am picat la traseu şi trebuie să dau din nou, asta e", ne-a declarat blonda.

Mircea Ureche face legea în panificaţie

"Socrul" Loredanei se numeşte tot Mircea Ureche şi este unul dintre acţionarii celui mai mare grup de panificaţie din România.

Mai exact, presa de afaceri situează activitatea grupului Boromir pe o poziţie extrem de bună, notând că pe anul 2008, cifra de afaceri a fost de 166 de milioane de euro.

Puştiul este posesorul unul Lamborghini de culoare galbenă.

Ca animatoare câştiga 1.000 de euro pe lună

Înainte de a deveni asistenta lui Dan Capatos, Loredana şi-a câştigat existenţa cu banii pe care îi obţinea ca animatoare în cluburile de fiţe.

Ea reuşea să strângă aproape 1.000 de euro lunar, însă la Capatos s-a mulţumit cu salariul de 500 de euro şi a renunţat să mai danseze.

Aceeaşi meserie a avut-o şi Daniela Crudu, însă aceasta a mers mai departe şi a făcut şi striptease la petreceri private.