Laurette, ia notițe! Sfaturi prețioase despre cum să cucerești un milionar

laurette-atindehou_5.jpg

Laurette Atindehou
Foto: Mihai Ionescu

Ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe un milionar? Asta se întreabă multe tinere dornice să ducă un trai în puf, fără prea mult efort. Chiar și Laurette este interesată să stea la brațul unui bărbat putred de bogat și a spus că a plecat în SUA, în speranța că-l va găsi.

Multe tinere visează să se mărite cu un miliardar, care să le ofere o viață de prințesă. Cu mașini de lux, yahturi, palate, haine, bijuterii scumpe și vacanțe în cine știe ce coluțuri ale lumii. Doar că nu oricine reușește să și pună mâna pe el. Laurette Atindehou (35 de ani) a dezvăluit că pleacă în America și că este în căutare de un bărbat cu mulți bani.

Laurette:”Mie îmi plac milionarii”

”Mie îmi plac milionarii. Poate găsesc vreunul prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut. Acum om vedea, ce o vrea Domnul”, declara multra la sfârșitul lunii trecute.

Pentru a merge la sigur, site-ul stat-luchshe.ru vine cu câteva utile pentru vânătoarele de milionari. Ca să ajungi  jumătatea unui bărbat potent financiar, trebuie în primul rând să te iubești pe tine, să ai grijă de aspectul tău exterior, de educația ta și nu în ultimul rând, de carieră.

milionar-alaturi-de-iubita-sa-plimbata-cu-elicopterul.jpg

Odată ajunsă la brațul unui milionar, o plimbare cu elicopterul personal va fi ceva banal
Odată ajunsă la brațul unui milionar, o plimbare cu elicopterul personal va fi ceva banal

Trebuie să fii o femeie înțeleaptă, mereu gata să accepți noi provocări, să ai preocupări numeroase și interesante, să cunoști limbi străine, să citești mult și să-ți dezvolți aptitudinile, ca să poți aborda orice subiect.

Trebuie să fii un interlocutor deosebit de interesant pentru „ținta vizată”.

Totodată, este necesar să fii mereu la curent cu tot ceea ce este nou în lume și în jurul tău. Iar ca să-l cucerești, este necesar să elaborezi un plan riguros.

Psihologia milionarului

Milionarul se situează pe poziția de lider și va dori să se mențină în această poziție inclusiv în ceea ce privește relațiile personale.

Muncește foarte mult și s-a obișnuit să primească totul de la viață la standarde foarte ridicate. Astfel că nu va coborî niciodată ștacheta.

Pe lângă o imagine ”beton”, femeia aleasă va trebui să știe să-l liniștească în momentele tensionate, să-i ofere un sfat bun și să-l susțină.

El își dorește să fie înconjurat de dragoste, tandrețe și grijă. Visează să vină acasă de la muncă, iar aici să-l aștepte o soție cuminte și iubitoare și nu o bombă sexy.

Unde poți întâlni un milionar?

 • la o acțiune caritabilă sau la evenimente image cu ștaif;
 • în călătorii spre destinații exotice. Foarte frecvent, milionarii își fac veacul în cluburi de noapte rafinate. Dar, tu nu trebuie să nu consumi băuturi alcoolice sau să fumezi. O adevărată doamnă trebuie să fie discretă și modestă;
 • la sala de fitness.

Cum să te comporți cu un milionar?

 • nu arăta că ești foarte interesată de persoana lui;
 • fii reținută, dar binevoitoare;
 • învață să asculți mai mult decât să vorbești:
 • dă-i lui posibilitatea de a-ți povesti despre succesele sale în afaceri;
 • nu-l agasa cu întrebări legate de activitatea lui și mai ales de situația lui financiară;
 • vorbește cu el despre pasiuni și hobby-uri;
 • dă-i de ințeles că te interesează ca om, nu ca portofel plin cu bani:
 • fii modestă.

 Cum să cucerești un milionar

Trebuie să aveți interese comune. Dacă îi place golful, învață acest sport. Dacă e pasionat de fotbal, urmărește cu el partidele.  

Pentru a-l face să se îndrăgostească de tine, trebuie să afli ce anume este cel mai important pentru el. Îți vei da seama imediat dacă ți-ai atins scopul.

Un bărbat îndrăgostit va dori să petreacă cât mai mult timp cu tine și te va răsfăța cu surprize, cadouri, te va proteja și te va susține.

De aici, drumul până la altar va mai scurt ca niciodată.

 

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-mie-imi-plac-milionarii-poate-gasesc-unul-si-sua-ca-pe-astia-de-aici-i-am

https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-vinde-tot-si-pleaca-america

https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-arunca-bomba-toti-barbatii-pe-care-i-am-avut-s-au-intors-pana-la-urma-la

https://www.click.ro/vedete/romanesti/i-sucit-mintile-de-tot-tiriac-o-copleseste-pe-laurette-cu-cadouri-scumpe

 

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1