La ce viciu a renunțat Lili Sandu de când este însărcinată în aproape 4 luni: "E doar pentru miros!"

lili_sandu_2.png

lili sandu gravida 4 luni
Lili Sandu este însărcinată în aproape 4 luni
foto: arhiva personală

Săptămâna viitoare, Lili Sandu se pregătește să intre în al doilea trimestru de sarcină, copilul fiind un dar mult așteptat pentru care fiecare zi în care crește în pântecul ei contează enorm. De aceea, vedeta numără orele până când își va cunoaște bebelușul. Știe că va deveni mămică alături de Silviu Țolu încă de dinainte de Crăciun, dar a dat minunata veste abia de Ziua îndrăgostiților. De atunci, este o explozie de fericire.

Lili Sandu (40 de ani) este însărcinată în aproape 4 luni și abia trecută cu bine de primul semestru de sarcină, șatena s-a și grăbit să dea vestea. Este și de înțeles de ce a procedat așa, pentru că puțini știu că ea s-a luptat destul de mult cu infertilitatea, ba chiar a luat în calcul o procedură de fertilizare in vitro, de care nu a mai avut ulterior nevoie. Acum, încearcă se aibă grijă tot mai mult de ea, să se alimenteze corect și să se odihnească pentru ca totul să decurgă perfect. Asta nu înseamnă că își neglijează treburile zilnice în care este implicată. 

lili_sandu.png

lili sandu cafea
Lili Sandu a renunțat la cafea
foto: arhiva personală

"Când mă iau cu treabă în timpul zilei dar un fluturaș mic dă din aripioare la mine în burtica și îmi spune să iau o pauză... Cafeaua e doar pentru miros, m-am lăsat de ea", a mărturisit Lili Sandu, înlocuind cafeaua cu smoothie-uri de fructe proaspete care îi conferă necesarul zilnic de energie de care are nevoie. 

Lili Sandu, "sarcină miracol: la 40 de ani

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți?!”, a spus Lili Sandu într-o emisiune tv.

Lili a dezvăluit că dorința de a deveni mamă era una extrem de arzătoare. Aceasta s-a rugat mult pentru a deveni mămică, iar vestea pe care abia aștepta să o împărțășească cu toată lumea este acum un vis devenit realitate. De aici și bucuria ei nestăvilită pe care o împărtășește cu fanii ei virtuali.  

 

 

Citește și:

 

Lili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă! Silviu Țolu, mesaj romantic pentru viitoarea mămică

Lili Sandu, însărcinată în 3 luni: «O şansă la o sută! Nu a mai fost nevoie să facem fertilizare in vitro»

 

Citește și

  • Lili Sandu, Ileana Lazariuc, silueta, dieta, operatii estetice, iubit Lili Sandu, prietenie

    În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, cu care se înțelege de minune. În timpul unei escapade romantice la Istanbul, modelul internațional i-a adresat marea întrebare fostei Faimoase de la Exatlon. Imaginile din timpul vacanței vorbesc de la sine despre fericirea lor, însă și Lili a făcut câteva mărturisiri despre această nouă perioadă din viața ei.

  • Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în mai puţin de şase luni. Cântăreaţa şi iubitul ei sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor deveni părinţi. Invitată în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea" alături de Silviu Ţolu, Lili a vorbit despre sentimentele pe care le trăieşte în această perioadă şi despre nerăbdarea pe care o trăieşte ştiind că în scurt timp îşi va ţine copilul în braţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1