Iulia Albu: «M-am obişnuit cu sânii mari»

Citeste tot despre: 

Soţia lui Mihai Albu a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, ce va purta numele Mikaela Ioana. Pe lângă bucuria pe care i-o aduce copila, Iulia se mândreşte şi cu noul bust, pe care îl capătă toate mămicile în perioada de alăptare.

Soţii Albu au devenit părinţi săptămâna trecută, când Iulia a născut o fetiţă de nota zece, care a avut la naştere 3,300 kg şi 55 de centimetri.

Vedeta a acumulat în timpul sarcinii doar 16 kg, iar de zece a reuşit deja să scape.

„Mă simt foarte bine. E minunat să fii mamă. Acum mă simt cu adevărat o femeie împlinită. Pentru că am născut natural mi-am revenit foarte repede, şi nici nu zici că am fost însărcinată. Am scăpat deja de zece kilograme şi o să mă opresc aici. Acum am puţin mai mult decât aveam înainte să rămân însărcinată, dar asta şi din cauza sânilor, care la orice proaspătă mămică, au crescut destul de mult. La început nu mi-a plăcut acest aspect, dar acum m-am obişnuit cu sânii mei mari", a spus vedeta pentru Click!

Iulia a avut parte de o sarcină extrem de uşoară, iar micuţa Mikaela este cuminţenia întruchipată.

Are deja un program fix de masă, pe care îl respectă cu rigurozitate, iar noaptea, doarme buştean şi rareori îi trezeşte pe părinţii săi.

Şi tăticul, celebrul designer de încălţăminte Mihai Albu se bucură de noile forme ale soţiei sale, afirmând că o place pe Iulia „mai rotunjoară".

Aşa arăta înainte Iulia Albu


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1