Irina Columbeanu vorbește despre divorțul părinților. ”Eram tristă, îmi trebuia o mamă”

monica.jpg

monica
Fiica Monicăi Gabor vorbește despre divorțul părinților
click!

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor vorbește pe internet despre divorțul părinților ei. Irina Columbeanu și-a desenat și a povestit o mică parte din ce a simțit când părinții ei au decis să se despartă și a publicat un filmuleț pe YouTube.

Fiica Monicăi Gabor vorbește pentru prima dată despre divorțul părinților ei. Irina și-a făcut de curând un vlogg și a explicat prin desene ce a simțit atunci când Irinel și Monica s-au despărțit.

Irina a povestit cum la trei anișori părinții ei au decis să-și separe viețile și cât de tristă a fost. A desenat o față tristă cu lacrimi, după care a șters și a desenat o inimă frântă, pe fiecare parte a ei scriind ”mama” și ”tata”.

irina.jpg

irina
Irina Columbeanu avea aproape 4 ani când părinții ei s-au despărțit
captură video

 

”Pe la vârsta de 3-4 anișori eram foarte tristă pentru că părinții mei se despărțiseră. Logic! Mie îmi trebuia o bonă. Numai că mie nu-mi trebuia o bonă, îmi trebuia o mamă.”, a povestit Irina Columbeanu în timp ce își desena viața.

columbeanu.jpg

bona
Irina avea nevoie de o mamă, nu de o bonă
captură video

 

Chiar dacă Monica Gabor se vede rar cu fiica ei, deoarece aceasta nu trăiește în țară, cele două au avut parte de o mini-vacanță în Dubai, acolo unde locuiește sora modelului, Ramona Gabor. Monica s-a asigurat că fata ei se distrează de minune, așa că nu i-a refuzat nicio experiență. Fetele au mers cu o mașină de teren în deșert, s-au plimbat cu cămilele, au cumpărat suveniruri, pentru care s-au și târguit puțin, dar s-au și tatuat cu henna.

 

Citește și