Ieri vindea gogoşi la fete, azi le coace la gherete

sorin-akcent.jpg

Sorin Brotnei s-a apucat de afaceri după ce a văzut că din muzică nu mai poate trăi pe picior mare

Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent, vrea să se îmbogăţească: a investit în nişte rulote pe care şi-a pus numele şi cu care vrea să împânzească parcurile Capitalei. Solistul vinde gogoşi, ceai şi sucuri.

Sorin Brotnei (34 de ani), blondul de la trupa Akcent, şi-a văzut în sfârşit visul cu ochii: şi-a deschis prima cafenea ambulantă, care, de altfel, îi şi poartă numele, “Brotnei’s Coffee”. Solistul a amplasat, zilele trecute, prima rulotă în Parcul Tineretului –Orăşelul Copiilor din Capitală şi a dat anunţ pentru angajarea unui vânzător, care le va oferi clienţilor bunătăţi precum, ceai fierbinte, cafea, gogoşi şi sucuri naturale. 

vinde-gogosi.jpg

Sorin a cumpărat mai multe rulote, pe care vrea să le amplaseze în toate parcurile din Capitală

“Căutăm vânzator/vânzătoare cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, cu carte de muncă asigurată, program opt ore pe zi. La noi nu se găteşte, avem doar cafele, ceaiuri, fresh-uri, gogoşi, produse naturale, şi pentru cei doritori WI-FI. Va fi o atmosferă plăcută, ca între prieteni”, a spus Sorin, care speră ca afacerea să înflorească în viitor.

El intenţionează să amplaseze rulotele în toate parcurile din Capitală. Aceasta nu este prima încercare de a intra în afaceri a fostului solist de la trupa Akcent. În primăvara lui 2013, Sorin investise împreună cu verişorul lui, Adrian, tot într-o cafenea,dar în Lugoj. 

Afacerea a picat în momentul în care Sorin s-a despărţit cu scandal de trupa Akcent, rămânând fără bani. El a fost dat afară, împreună cu colegul său Mihai Gruia, de către Adi Sână, deţinătorul mărcii trupei.  La scurt timp, mai precis în februarie 2014, Sorin şi Mihai au înfiinţat trupa Two.

A «aburit» trei fete

Sorin Brotnei a învârtit pe degete trei femei. După ce a fost împreună trei ani cu manechinul Daniela Aciu, cei doi s-au separat în 2013. Brotnei a mai avut o relaţie cu Cosmina, însă povestea a durat două luni. În ianuarie anul acesta, solistul a anunţat pe Facebook că este într-o relaţie cu Oana Jivan. 

Click! spune

trupa-akcent.jpg

Mihai, Adrian şi Sorin, în perioada lor de glorie cu trupa Akcent

În septembrie 2013, trupa Akcent, adică Sorin Brotnei, Mihai Gruia şi Adrian Sînă, s-a despărţit cu mare scandal. Liderul trupei, Adi Sână, cel care avea  drept de folosinţă a mărcii „Akcent”, dar şi a melodiilor trupei, i-a acuzat pe ceilaţi doi colegi ai săi de trădare, interzicându-le să mai cânte hit-urile. La rândul lui, Sorin motiva altfel dezbinarea formaţiei, acuzând că este furat la bani: “Adi a fost cel care a pornit totul, venind cu pretenţii financiare”.

Adina Halas serveşte clătite şi hot-dog la Unirii

adina-halas-hot-dog.jpg

Adina Halas (foto dreapta) a renunţat la televiziune şi face comerţ stradal

Adina Halas (34 de ani), fosta asistentă a lui Mircea Badea, s-a retras de câţiva ani buni de pe sticlă. În tot acest răstimp în care a stat departe de lumina reflectoarelor, s-a căsătorit cu Lucian Hugeanu, multiplu campion naţional la ciclism, devenind mămica unui băieţel, Serghei, dar a căutat şi o soluţie pentru a face bani. Fosta asistentă tv şi-a deschis toamna trecută, în septembrie, două chioşcuri mobile, la Piaţa Râmnicu Sărat şi la Piaţa Unirii din Bucureşti, unde le vinde trecătorilor grăbiţi o cafea şi un sandviş în drumul lor spre birou sau spre şcoală. “Este vorba despre comerţ stradal mobil. Este o maşină dotată cu toate necesare pentru a pregăti sandvişuri şi hot dog, dar şi cafea sau ceai. Avem cei mai buni macaros de pe piaţă, la cel mai bun preţ, dar şi patiserie franţuzească”.

George de la Body & Soul a devenit milionar în euro din maţe

În 1994, George Monceanu (40 de de ani), fostul component al trupei Body & Soul, şi tatăl său au deschis o fabrică de procesare a maţelor pentru cârnaţi. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 17 milioane de euro, compania “Inorogul” lucrează cu peste 80% din producătorii de mezeluri din ţară, având sediul într-o clădire ultra-modernă, la Filipeştii de Pădure. Afacerea solistului s-a extins între timp şi în afară, astfel că acesta produce şi exportă membrane artificiale pentru Lituania, Germania, Franţa, Argentina, Uruguay şi Grecia. Fostul solist  de la Body&Soul s-a căsătorit acum 6 ani cu Cristina şi au împreună un băiat şi o fetiţă.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1